listen up.

Jag har köpt en ny tv.
Den känns väldigt stor.
Jag tror man sitter för nära.
Jag hann inte möblera om.
Fika med småsyrrorna var bäst.
Anton är en bra bärhjälpare.

Imorgon ska jag till Ullared.
Förstår ni hur mycket pengar 493 miljoner är?
Inatt sover jag hos mami.
vi hörs.

Marley & jag

En underbar film som verkligen visar kärlek när den är som ärligast, både mellan djur och människa och mellan två människor. Det gick helt enkelt inte hålla tillbaka tårarna i slutminuterna, så otroligt fin film!

Förresten har jag blivit kär. Jag ska köpa en ragdoll. Grannarna har två och det var verkligen de sötaste små kissarna jag någonsin sett! Så underbart lena och gosiga! Måste bara skrapa ihop 6000kr först. Men vad mysigt det skulle va, lite sällskap och så otroligt fina!

Men det blir inte förän efter sommarn isåfall. För denhär månaden kommer jag bli bankrutt totalt. MEN så kommer jag att få lite ordning på hemmet och det är det fasen värt. Jag började mina inköp idag, med en tv. Tyvärr hade jag inte plats i bilen att få hem den så imorgon efter jobbet är det jag som åker till Jönköping och hämtar tv. Sen ska jag skynda mig hem så att jag hinner fika med mina småsystrar innan Thimons stänger. :) Åh, fick just ressällskap och bärhjälp i form av en Anton! sneelt av honom tycker jag!

Sen blir det förhoppningsvis Ullared på tisdag, om planerna inte kraschar. I så fall funderar jag på att antingen åka själv, fy va skönt, inte behöva stressa eller tänka på nån annan. :D eller åka på söndag o tvinga med mamma.

Nu ska jag fortsätta kolla på I sanningens ögonblick och skratta åt andras bisarra liv.

900 ton kyckling

Det är helt sjukt galet! 900 TON kyckling ska kasseras efter glasfynden i Kronfågels produkter. Förstår ni hur mycket pengar det här handlar om!? Och inte bara det, kycklingbristen är ju garanterat här. Och förstår ni hur sjukt mycket MAT det här handlar om! Mat som blivit tillverkad efter slaktning av fåglar, så fruktansvärt mycket fåglar, och nu får ingen nyttja denhär maten. Världen svälter och vi kasserar 900 ton kyckling på grund av lite glas!



borta med vinden.

tappade nyss allt festsug. Eller, allt och allt. det lilla som fanns där i morse vad ändå inte så mycket så att jag verkligen ville festa. Men det går ju alltid ändra på tänkte jag, men nej, idag går det faktiskt inte. Känner verkligen för att ta en hel helg med bara lugn och ro. Dessutom så behöver jag pengarna till annat.

Nu ska jag gå och äta min macka och smörja tatueringen.

peace,

missa inte!

Inatt ska vi ställa om klockan mina vänner! Då är det våår på riktigt! En timme framåt är det som gäller och sommartiden är här! underbart! :)

tillsammans har dom hjärnkapaciteten av EN.. rumphalva!

Det bästa med att jobba lördagar på Bokia, är att man går upp i precis lagom tid för att hinna se Jonsson & Pipen till frukosten. haha! det gillar jag! Idag är det dessutom långlördag så förhoppningsvis blir det mycket folk.

Direkt efter jobbet är det dags för en otroligt viktig hockeymatch och det blir som de senaste matcherna "hockeykväll" hemma hos mig. Vi har räknat ut att det går bra för HV om vi kollar hemma hos mig. Så nu är det bara att tuta o köra, finalplatsen är nära!

Ikväll blir det eventuellt fest och utgång, men jag får inte missa att släcka lampor, tv, dator och allt annat vid kl. 20.30. Självklart ska man dra sitt strå till stacken när världen försöker göra något bra tillsammans!


myspys

Åh ikväll ska jag bara gosa upp mig i soffan och zappa mellan Let's dance finalen och Så ska det låta. Sen är det ju mitt favvoprogram ikväll också! Grillad! :D underbart, det får inte missas! Ikväll är det Anna Book som är huvudgäst. Kommer garanterat bli en massa påpekade på hennes vikt och säkert endel melodifestivalprat. Sitter och klurar på om jag ska slå till och laga lite mat ikväll. frågan är vad för gott jag ska göra.. hm. Enchiladas kanske? eller citronfilé? fast, citronfilé känns lite överskattat att göra till sig själv.. Får nog bli enchiladas, det var riktigt längesen!

Men det betyder att jag måste åka och handla. suck. inte alls sugen på att gå ut mer idag. Nej skärpning, låt inte det hemska vädret stoppa dig från en av dina favvorätter!

Peace!

Det är fredag mina vänner!

Härligt med fredag! inte så värst härligt med snöstorm. IGEN! det här är ju helt sjukt. Försöker vår herre där uppe göra mig psykiskt instabil eller vad är det frågan om?! Jag klarar snart inte mer av det här trista. Vi har haft två underbara dagar med sol, även om det varit kallt och snön har legat i vägkanterna, så har ändå solen varit där och livat upp och gett oss lite hopp om framtiden. och så vaknar man upp till ytterligare ett bakslag. förbannat.

Men jag ska försöka att inte låtsas om det och leva för att det är fredag :) Min favoritdag! och ni anar inte hur skönt det  var att vakna upp vid 8.00 idag, pigg! Ändå vände jag mig om, drog täcket över huvudet och hoppas på att kunna sova en timme till, bara för att jag fick. Men ni vet ju hur det brukar gå när man väl har vaknat pigg för en gångs skull. Så jag tog fram "Vi som aldrig sa hora" och låg och läste en halvtimme innan jag gick upp. Det är vardagslyx det! Och boken är så grymt bra! Snacka om småstadssyndromet. Alla som bor i Nässjö borde läsa denhär boken och inse hur patetiska vi är. Ja jag skriver vi, för jag är faktiskt också en utav dem, delvis. Boken är iaf skriven av Ronnie Sandahl, läs den! Jag vet iofs inte hur den slutar än, men det spelar inte så stor roll känns det som. Jag lovar att ni läser ut den på en halv dag, ett par timmar om ni är bokmalar. ;)

Nej om man skulle göra sig iordning lite och traska till jobbet.

let's kick it!

Jag såg nyss en scen som jag sent kommer att glömma. Men det var ett glädjerus som framkallade den. HV vann andra raka matchen på borta is och har kopplat greppet om en finalplats mot Färjestad. Då reser sig Anton och Fidde upp, hoppar runt och Anton lyfter Fidde högt upp i luften och snurrar runt honom som en balettdansös ungefär. Hahaha, Eve och jag fick oss ett gott skratt. Men som sagt, lycka kan ge upphov till det mest fantastiska händelser! hahaha.

Hockeykvällarna hos mig börjar bli tradition. Den traditionen gillar jag för än så länge har Hv vunnit dessa matcher. På lördag är det dags igen. Jag och mitt hockeygäng, Fidde, Anton och Eve, kommer hit och kollar på en match som är gryyymt viktig! Problemet är att matchen börjar 16.00 och jag jobbar till 16.00. hrm. det är i såna lägen man vill kunna knäppa med fingrarna och förflytta sig snabbare än ljuset.

Nu är benet bra igen, och imorgon ska det jobbas. Äntligen, hade inte klarat en dag till hemma! Rätt go tid också 11-18. :) Sen blir det väl att kolla Let's dance finalen eller nåt. Jag har inga större förhoppningar på morgondagen eftersom jag ska jobba på lördag också.

Nu, sängen. :) jag älskar mig säng!

Jimmy Eat World- Kill

Jag fick faktiskt gå hem från jobbet igår. Hade nåt grymt ont i benet och mådde illa och fick ytterligare en yrselattack på jobbet. Illamåendet och yrseln har förhoppningsvis inte nåt samband med tatueringen, det hade varit ganska läskigt. Men jag tror att lite vila är på sin plats, så gårdagen spenderades i soffan med ett One Tree Hill avsnitt, två filmer, Max Payne (helt okej!) och pinapple express (helt sjuk!) :P och sedan lite fin hockey på kvällen med Fidde och hans bror Andreas som stannade en period. Stackarn, jag måste ha skrämt upp honom rätt rejält med min skräckvariant av tatuerande. Han ska nämligen göra sin nästa tisdag :P

I vilket fall som helst så blir jag hemma även idag. Frågan är vad jag ska hitta på här hemma fram till kvällen. Då kommer Fidde och Anton och kollar hockey! :) Men som alla som känner mig vet, så är jag världens mest rastlösa människa och det är många timmar kvar till hockeyn börjar. Tänkte skriva en inköpslista nu, det är lite tomt i kylen igen. Men det får bara bli det viktigaste, på tisdag åker jag till Ullared med pappa och mina två systrar och DEN inköpslistan är två sidor lång :P haha! vi får nog sätta släp på bilen.. Men är det nån som har nåt tips på vad jag kan göra sen så är det mkt välkommet! :)




Fakking smärta!

Trodde aldrig att det skulle göra såhär ont EFTER att man hade gjort tatueringen. Jag tror inte att jag tål tatueringar. Visst den ser bra ut o så, men vaknade med sån fruktansvärd yrsel nu imorse. Ni vet, såna där yrselattacker jag fick några gånger förra året. Nu har jag inte haft nån sen jag var hos läkarn, men som sagt, i morse slog det till igen. Kan det bero på att man förlorat lite blod? Men det är väl inga stora mängder det handlar om? Smärtfullt är det i vilket fall som helst just nu.

Jaja, nu ska jag gå till jobbet och hoppas att det känns bättre om ett par timmar, och att yrseln inte kommer tillbaka. Ikväll ska Fidde komma hit och kolla på hockeyn och vet ni vad. Jag ska bjuda på våfflor! Visst är jag snällast ever? :D


klagarn.

Surprise

Överraskning var att jag tatuerat mig idag:P Men tyvärr kommer det ingen bild ännu. Tänkte vänta till den läkt och så ordentligt. Men jag känner mig nöjd. :)

Nu måste jag sova. upp vid 5 imon :(

Sommarens modeMISS!

Seriöst. Finns det något fulare än haremsbyxan? Det gick tyvärr inte lägga in nån bild på Gina Tricots variant, så jag lägger väl en länk ist. urk.

 https://www.ginatricot.com/se/#/collection/270125

Går jag själv i sånahär i sommar så slå mig snälla! Åtminstonde denna hemska sort! Hittade faktiskt andra som såg liite vettigare ut. Men det ser ändå ut som man skitit ner sig.

En liten diss såhär på morgonkvisten. I eftermiddag har jag en överraskning att bjuda på!

Let's get down and freaky baby!

Weho! Jag är levande igen! Älskar denhär tiden på månaden ;) Trist bara att man har en massa räkningar att betala. Men sånt är livet. Nu ska jag strax åka och städa på Bokia. Första städpasset sen jag började i september så jag ska inte klaga:P Har ni inget för er så gå förbi vårt otroligt vackra påsk-skyltfönster som jag och moster pysslade med igår. Det hade verkligen varit en dröm att utbilda sig inom skyltning och butiksinredning. Frågan är, är de värt att pendla till Älmhult 2-3 dagar i veckan? Det var inte billigt! Typiskt att Ema kanske ska plugga, annars kunde jag ju smygåkt med henne på tåget :P

Nej, nångång ska jag plugga, men jag vet inte om det passar så bra just nu.

nu gick jag upp alldeles för tidigt igen. Börjar ju inte förrän om en halvtimme!

pinsamt tomt i plånboken.

Nu är veckan igång på riktigt. Måndagen av avklarad och eftersom jag jobbade igår så känns det nästan som tisdag. Och alla vet ju att efter tisdagar går det fort mot helg. så ja, jag hoppas att dagarna bara rullar på nu. Nästa lediga dag är söndag. Keep up the good work, vi är snart där! Hur sjukt känns det inte att gå runt och längta till en söndag då? Jag som hatar söndagar över allt annat.

Mest av allt längtar jag nog till löning nu. Med 50 öre i plånboken känns det inte jätte kul att sitta i kassan och se alla köpa rostbiff och potatissallad, nygrillad kyckling, bröd, juice, pålägg. ja, allt sånt som inte finns i mitt hem just nu. Eller jo, bröd har jag. Kunde skramla ihop 10 kronor och köpa en såndär billig limpa som bara är luft. Men nu är det bara en dag kvar. En dag vänner, det klarar vi väl? ;)

Nu ska jag titta klart på Spårlöst och sen faktiskt gå och lägga mig och läsa. myysigt. :)

break.

Här kommer man hem, värmer en matlåda med tacopaj (jag är grym på att göra tacopaj), slår på tvn och vem ÄR det då som sitter och sjunger kärlekssånger till mig om inte John Mayer! Wonderful. Genast blev man lite gladare. De två decimetrarna med snö som fallit under natten har annars gjort en ganska rådeppig faktiskt. Men som sagt, John Mayer, det är kärlek det. ;)

Känns inte ens tungt att behöva gå ut i det här skitvädret och jobba fem timmar till. Nu byter vi till ICA. Men det är lite synd att jag missar halva hockeyn ikväll :( Fast i och med att den visas på Canal + så hade jag ju missat den iaf. smaart.

superonödigt inlägg. men nu vet ni att jag lever iaf!

Grilla och Grillad

Deppigt att vakna upp och se blaskigt snöregn falla utanför rutan. Men, det gör att det inte känns så himla farligt att gå och jobba i eftermiddag. Gårdagen blev inte alls som planerat. Mamma ringde mitt i frukosten och frågade om jag ville följa med ut i skogen och grilla korv. Självklart! Årets första grillning, den korven va inte dum den! och Mitzi var lycklig som ett barn när hon fick springa runt bland alla kottar och pinnar. Sen fick mamma nåt ryck och ville åka in till A6. Och det tackar man ju inte nej till. Så vi hann slå ihjäl nån timme där också.

På kvällen var det jag som stod för förfesten. Fem tjejer och min granne Anders. Jag tror han var nöjd. :P Det blev singstar och massa tjöt sen vidare till Hotellet för lite röjj på dansgolvet. Kanoners! Men Kevin Borg hade inte mkt att bjuda på. Snålt framträdande, dåligt ljud.

Ni har väl inte missat det nya succéprogrammet på SVT 1 ? "Grillad" som leds av Thomas Järvheden sänds på fredagar klockan 21.00. En inbjuden kändis får sitta och ta emot "kärleksfulla käftsmällar" från kollegor och komiker, och sedan ge tillbaka. Helt underbart roligt! Kunde inte motstå att titta på reprisen nu på morgonen.


Godmorgon

Gick in för att läsa lite nyheter på Aftonbladet, då dyker det upp en artikel med min kusin! Smått förvånande såhär på lördagsmorgonen.

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4571730.ab

Nu ska jag äta frukost

It don't matter - Donavon Frankenreiter

Fredagkväll och tantvarning på mig. Sitter i soffan och sjunger med till Så ska det låta, så grymt bra! Men Lill Lindfors är lite old i sina låtval, där hänger jag inte riktigt med. Musikal-Nina och Måns är däremot grymma! Synd att de är i olika lag.

Idag har jag jobbat, hälsat på på Bokia en sväng, träffat Anton, Eve o Viktor en snabbis för uträttande av tjänster. haha! Och inte minst, lagat mat till mami och lillebror. En riktigt smaskig tacopaj blev det! Jag är stolt över min fina bjudning. trist att gästerna stack så fort de fått mat. otacksamt. haha nejdå, en rastlös hund var orsaken. Så nu sitter jag som sagt här uppkrupen i soffan. Var lite rastlöst där ett tag, men nu känns det rätt bra. Skönt att ta det lugnt och bara va ibland! :)

Vem Albin har kommenterat? :P Jag har inte hört mkt av Pennywise faktiskt, lyssnat på lite låtar nu efter att jag såg att de skulle va me på WCR och det låter bra än så länge! :) Men, jag är ju en sucker för The killers också. Och så skulle jag vilja se endel andra band på hultan också..

Nu ska jag återgå till min allsång samt rensning av musik i datorn. Imornkväll hoppas jag hitta nånstans att kolla på hockey, sen kanske en utgång på hotellet, dubbla dansgolv och Kevin Borg kanske lockar lite folk?

Weho! Dom sa NÄSSJÖ på "Så ska det låta", tur att vi har Backyard Babies som sätter oss på kartan!

need a change?

Fidde, påminn mig om orden "vardag och rutin" och jag ska skriva ett inlägg om vad precis dom orden betyder för mig. Kort sagt, en stor jävla press.

Men nu ska jag lägga mig och läsa några rader.

Torsdag 19 mars

Det är ju den 19:e idag! Det betyder ju att Sofie kommer hem från sin månad i Thailand! Bäst att förbereda sig psykiskt för att höra hennes berättelser om paradiset, annars sitter jag snart där på ett flygplan. :P Nejdå, jag hoppas att hon, Anna och Lisa har haft det helt underbart där borta. Till hösten är det ta mig fan min tur att resa iväg. Då måste jag ha fått ordning på lägenheten samt hunnit spara ihop en budget som kan ta mig till värme och äventyr.

ps. Det var lagom skönt att sova 13,5 timmar inatt. Jag vet, det är något fel på mig, men det känns rätt jävla skönt idag! ds.

Let's buy black milk!

 

Idag kommer dom här coola mjölkpaketerna ut i affärena! Jag kan lätt köpa ett par paket bara på grund av den grymma designen, men det finns en djupare mening också. De är framtagna för att stödja WWF:s Earth Hour, då en miljard människor  över hela världen släcker lamporna för miljön. Good point!

med solen i ögonen

Oh Good Lord vilket OTH avsnitt jag just såg! Äntligen har säsongen satt igång i USA igen! Jag har väntat i månader på detta, och nu är det riktigt spännande. Det värsta av det värsta kan vara på väg att ske.

Idag har det varit en underbar dag! När jag steg upp vid 6 imorse var det redan ljust, jag behövde inte ens tända lamporna! Traskade glatt till jobbet och jobbade så snabbt jag kunde för att kunna sluta lite tidigare och komma ut i solen. Vid 15.20 stämplade jag ut och traskade sedan runt på stan ett tag och njöt av att ha solen i ögonen. Wonderful! Solen ska stanna kvar hela helgen verkar det som! Men imorgon och på fredag ska det vara lite kyligare, bara ett par plusgrader. Lördag blir bättre, hela 7-8 plus kan det bli!

Himla attans att jag glömde köpa en bakad potatis idag, nu måste jag tänka om ang. morgondagens lunch. Hmm, vi får väl se vad jag ska hitta på. Har ju gott om tid imorgon iaf, börjar ju inte förän 14. Så skön dag! Kanske kan bli äppelfalu i ugn med pasta. jepp, jag tror det blir det! gott! (tror jag, nytt recept som ska provas). :P

Imorgon äre hockey igen! Semifinal 1 HV spelar på hemmaplan och de måste tusan vinna! Gött att matchen visas på kanal 9! värre blir det på lördag, men jag är nog inte ens hemma då. Får lyssna på radion i bilen påväg från Gislaved.

vad ska man välja?



vs.




Kanske båda? eller ingen?
       

walking on sunshine

Åh vad jag älskade att vakna upp i morse! Solens strålar letade sig in mellan persiennerna och lös upp hela rummet. Jag vände mig om och låtsades att det var högsommar, att jag snart skulle gå upp, göra en smaskig frukost och gå ut och sätta mig på altanen och blicka ut över havet. Ja, jag var på Gotland.

Det var inte helt fel att stiga upp i sin egen lägenhet heller, eftersom solen fortfarande håller i sig och himlen faktiskt är sådär härligt blå lite här och var. Då blir man glad.



Igår efter jobbet åkte jag och Eve ner till hotellet och kollade på hv-timrå. herregud vilka kassa nerver man har! Både Eve och jag satt och hoppade i princip hela matchen, haha! Vi fick gratis chilinötter dessutom. nöööjda! och jag med min knappa ekonomi höll mig till två vattenglas, i vanliga fall hade jag inte tvekat en sekund på att köpa en cola. Men man kan om man måste. Inte om man vill, utan om man måste.

Nu ska jag snart iväg och jobba, måste undersöka om jag jobbar på balen och studenten också. jag hoppas verkligen inte det!


jag överraskar med ett inlägg till.

Det är duktigt med uppdateringar idag alltså! så förvänta er inga de närmsta dagarna, hahaha. Nej men det är typ första dagen på en hel jävla evighet som jag inte har gjort ett skit (förutom städ+tvätt).  Och det har varit så grymt härligt så ni fattar inte! Iallafall, så har jag nu haft mina tre dagars ledigt, och hunnit ladda upp batterierna riktigt ordentligt! Imorgon är det dags för en ny vecka. Och jag går in i den med gott humör och höga förväntningar!

Måndag: Jobbar 9.45-18.15 på Bokia. Ev. blire hockey hemma hos Fidde. viktig match!
Tisdag: Jobbar 12-19.30 i kassan på ICA
Onsdag: Jobbar 7-16 på golvet på ICA. Träna med Karro på nya gymmet!
Torsdag: Jobbar 14-18.15 på Bokia. Ev. till tatueraren
Fredag: Jobbar 7-16 på golvet på ICA. Ev. tatueraren, annars ska jag bjuda mamma och bror på mat och mys på kvällen
Lördag: LEDIG! UF-mässan i Gislaved på dagen. Hotellet med Idol-Kevin på kvällen?
Söndag: Jobbar 14-19 i kassan på ICA

I like ma weeek! Snart äre lön vänner! Hang in there! Jag borde dra ner på spontaninköpen. Senast vare en skinnjacka för 900:-, grymt snygg, grymt snyggt hål i plånboken också. Det blir tajt de sista 10 dagarna nu. Men, då äre ju tur att frysen är full och man bara har sig själv att tänka på!

Det blir helg nästa helg också!


Det blir inga 13 dagar med jobb. Gulliga Martina kunde ta mitt pass på lördag så jag kan åka till Gislaved och kolla på Make up the World UF och alla andra UF företag som ställer ut. Jag är så tacksam, måste verkligen skärpa till mig och kolla kalendern innan jag tackar ja till allt jobb jag tar.


Röror

Jag är så himla uppfinningsrik. Idag fick det bli Nuggets och pommes till middag, det är sån mat som man inte kan ta med sig till jobbet, uuh för värmda pommes, så man får passa på på helgen. Till detta blev det tre små röror. Röror är nog det roligaste som finns, man kan göra precis vad som helst och det passar verkligen med röror till allt! En sallad behöver en röra, en kyckling behöver en röra, tacos kan ha många röror, räkor med röror, bakadpotatis-röra. Och det som är så bra är att man kan göra precis hur man vill. Jag & Björn är rörmästarna. Har dock inte fått till en så ruggigt stark som Björn än. Men det kommer snart.


Nu, Miami ink!

söndag vare.

En riktig städ och tvättdag har det varit. Och jag är mucho nöjd med resultatet! Såhär ren har nog aldrig lägenheten varit. Nu saknar man dedär smådetaljerna ännu mer. Men det kommer, det kommer. Jag började dagen med att titta på slutet av Patrik 1,5. Skulle se den igårkväll när jag kom hem från Engströms, men jag orkade verkligen inte hålla ögonen öppna. Inte så konstigt eftersom jag somnade vid 4 efter utgången i fredags. Men det är en riktigt bra film! Så sevärd alltså. En varm rekommendation på den.

Igår var det en riktig hockeyrysare. Eller, egentligen vet jag inte vad man ska kalla det, men det kommer aldrig att spelas en liknande match någonsin igen. Hv lyckades kravla sig kvar ytterligare en match, även om jag innerst inne inte tycker att de var värda det så är jag såklart glad. Hoppas de kan spela lite BRA hockey nu på måndag.

Eftermiddagen har spenderats i soffan framför One Tree Hill. Nu har jag bara sista skivan kvar på säsong 2. snyft.  underbara Tree Hill! Dags att införskaffa säsong 3 snart, Fidde hänger du med? Nu är frågan om man ska orka med en till film ikväll. Jag har Max Payne, Pinapple Express och Rallybrudar väntandes på mig. Men jag börjar tappa koncentrationen lite. Jag håller mig nog till tvn och Herre på täppan vid 20.00.


peace.

sliten som en trasig dörrmatta

Med en bra utekväll kommer en ångestladdad, yrselfull dagen-efter. Och det var en bra utekväll igår, hade önskat lite mer dans och röjj på dansgolvet, men jag har fått någon killfobi av något slag och klarar inte riktigt av killar som inte fattar vinken "du verkar trevlig, nu har vi pratat en stund, häng inte efter mig, har du tur kanske vi ses igen senare". Har lite svårt för klängtypen. Har ännu svårare för killar som tror att dom kan dansa, utan att egentligen ha en aning om vad de sysslar med. Visst, jag är en urusel dansare, men jag vet om det. Och på nåt sätt så funkade inte heller ett telefonnummer nerkladdat på armen. Nej, jag är helt enkelt inte intresserad, förstå det och låt mig ha en rolig kväll med mina kompisar.

Traskade genom stan för att hämta lilla bilen som stått parkerad vid Musikskolan sen igår. Uh, jag tvivlar på att de meter jag körde hem sen var riktigt lagliga. Jag tog mig iaf till Rusta och inhandlade lägenhetens första matta, en dörrmatta. Det är dags att det händer nåt här nu, jag vill ha det hemtrevligt. Nu väntar jag på att hockeyn ska börja, förväntningarna är faktiskt inte särskilt höga, men jag håller självklart alla tummar för att HV kan överraska och vinna dagens match också!

Ikväll blir det tjejmys hemma hos Engströms framför Melodifestivalen med hämtmat från Thaikiosken och kladdkaka till efterrätt. Snälla, gode herrre gud, jag ber dig. Låt inte Ugglan vinna ikväll! (helst inte operan heller) Det är faktiskt Måns tur nu, ge honom en chans.


"Du är ju typ världens bästa tjej, du är verkligen så sjukt snäll och jag lovar du kan få precis vem du vill" / gårdagkvällens feel-good

älskar tre dagars ledighet!

Äntligen är den efterlängtade ledigheten här. Ikväll är sista kvällen hemma hos mamma, och det känns faktiskt rätt skönt att man ska hem till sitt eget imorgon. Dethär är ju trots allt inte "hemma" längre. Jag pratade med Någon om just det idag, hur jobbigt det skulle vara att behöva flytta hem igen. Nu har man ju faktiskt tagit dethär steget, och det skulle kännas riktigt tungt att behöva gå tillbaka till hur det var innan. Allt åkande, oförmågan att göra spontana grejer, behöva planera hur man ska ta sig hem osv. Dessutom har jag vant mig vid att bo själv, inte behöva anpassa sig efter någon annan. Men, jag erkänner att jag har lite svårt för tystnaden.

De som inte känner mig kan nog få uppfattningen att jag är ganska tyst. Men det är verkligen helt tvärtom. Jag kan inte sluta prata! Sen att 95% av det jag säger är struntsnack kan vi ju bortse från. :P de andra 5% är riktigt kloka saker, haha!

Imorgon kommer Ponni hem till stan! Och jag har planerat in en utgång med Anton och Eve, vi får väl se vilka som hänger på mer. Jag känner verkligen för att komma ut och göra någonting nu när jag är ledig. På lördag blir det mys hemma hos Engströms med Melodifestivalen. Ev. hinner jag förbi Poprot en sväng också, om jag lyckas få tag på nån annan som ska dit? Hade vatt kul o kolla vad det är för nåt. :) Nu ska jag återgå till Miami Vice..

Damn you for making me smile.

Men bajsa då!

Det är ju fan också att hunden inte kan skita så man får gå o lägga henne! Jag trodde att vi hade fått rutin på dethär, men tydligen inte. Jag är trött, jag orkar inte springa ut fler gånger i den här förbannat iskalla vinternatten. Jag är så fruktansvärt trött på vintern. Jag tror att jag har något otalt med herr sol. I måndags var han framme hela dagen, då jobbade jag HELA dagen. I tisdags kom han fram vid halv 3 tiden och var framme till 18 tiden. Jag jobbade mellan 13.30-18.15.

Idag kom iallafall delar utav mina beställningar på posten! Ingenting kändes riktigt bra. :S jag ska testa grejerna imorgon igen när jag gjort mig iordning lite mer, och inte testa en skjorta till mysbyxor utan till jeans. Det kanske blir bättre då. Sjalen var iallafall gudomlig! Jag älskar den! En ny snygg skinnjacka hade vatt pricken över i! Men det kan jag väl drömma om. Ja, vilken bra idé! Jag byter ut  mina nuvarande drömmar till skinnjacksdrömmar. hrmf.

Ursäkta mitt deppinlägg. Jag behöver en ljuspunkt just nu. Ledigheten i helgen är iofs en sådan. Jag siktar på det. En dag kvar nu! Hang in there!


...

Sudi: Nu är du ute i virrar, det var igår jag skrev att jag skulle äta på steakhouse:P inte idag! haha

Karro: Nästa vecka blir kanon! Vilka dagar kan du? du kan väl skicka i ett sms eller nåt ;) Måndag skulle va kanon för mig!

Kiss me and tell me you want me

Varje natt är likadan. Drömmar som får en att leva i en underbar värld en stund. När man vaknar upp är man tillbaka i verkligheten, och varje morgon är jag lika besviken.


Varför ska man behöva glömma något som aldrig var nåt?

anything can happen.

Det är fan helt sinnessjukt att en man kan ligga död i en lägenhet i 17 månader utan att en enda människa saknar honom. Att detta dessutom händer i lilla Forserum, där i princip alla känner alla gör det ännu mer absurt. Jag har gått förbi denhär lägenheten nästan varje dag under denhär tiden. Det känns verkligen hur konstigt som helst. Men det mest sorgliga är ändå att ingen har saknat honom. Det gör lite ont i hjärtat, och man får sig en tankeställare. Jag uppskattar min familj och mina vänner, och min katt som just nu hoppade upp på mig, alldeles genomblöt, något otroligt mycket. Vad är man utan dem?




Det går mot helg!

..och DET känns riktigt bra vill jag lova! Satt och fyllde i mina jobbtider åt mamma och efter helgen är det 13 jobbdagar i rad som väntar. Varför var jag tvungen att se det?! suck. Men, det är bara att tänka på pengarna. Och det är ju faktiskt inte riktigt vår än. När våren kommer ska jag börja leva har jag bestämt. Ägna lite mindre tid åt jobb och mer tid åt mig själv och att njuta av livet. Kanske även söka någon att dela det med? vem vet. Just nu trivs jag faktiskt rätt bra med mig själv. Eller, det är klart att det hade varit underbart att hitta "the one" men just nu har jag inte ens tid att ägna letandet en tanke. och ja, till att börja med borde jag kanske få bort en viss person ur tankarna..

Idag blir det ev. lunch med Nina på Steakhouse innan jobbet, om hon har tid med mig vill säga, hon skulle på nån aktivitet på arbetsförmedlingen nu på förmiddagen. Sen blir det att åka tillbaka hit ut på landet och hämta Mitzi hos kusinerna och sen antagligen en lång promenad med henne för att trötta ut henne för natten. Igår följde även Sigge med ut på rundan, fast då blev den inte så lång. Han har inte riktigt så långa ben och samma energi som Mitzi.

Nej nu ska jag göra mig iordning lite och fortsätta lyssna på Melodifestivalen 2009. Och ja, mina favoriter är fortfarande Scotts och Lasse Lindh!


oväsentligt.

Mitt i allt zappande upptäckte jag också att Mia & Klara gick på svt1 vid kl. 20. Så ja, jag har väl sett 1/4 av varje program ungefär. Värdelöst, det är nästan aldrig nåt bra på tv, men de program som e bra visas samtidigt! Nu är det iaf "I sanningens ögonblick" som rullar, samtidigt som jag packar lite för några dagar hemma hos mamma. Jo, datorn får hänga med och jag funderar på att slänga ner One Tree Hill boxen också ;)

Jag ska strax krypa ner i sängen o läsa de sista sidorna i Revolutionary Road. Äntligen är det snart slut. För den är minsann ingen höjdare, och absolut inte en sån succé som den verkar ha varit när den kom ut.

Nu är det bara 4 dagar kvar till ledighet! I like it a lot!




Karro: Åh det låter ju toppen! Det gör jag jätte gärna! Problemet är att jag ska bo hos mamma hela veckan och vara hundvakt på kvällarna, eftersom hon jobbar kväll. Så enda möligheten hade varit om du kan nån förmiddag, men då är du i skolan va? :/

Mitt jobbschema:

Måndag: 10-19
Tisdag: 13.30-18.15
Onsdag: 13.00-18.15
Torsdag: 09.45-18.15


Har det varit helg?

Tack för tipset Karro! Det låter ju kanon! Vad jag har förstått så ligger det ju precis där jag bor då? Vet du hur jag kan komma i kontakt med dem. Tränar du där själv?

Nu är det snart dags att gå till jobbet igen. Idag hade jag tänkt vara duktig och städa hela lägenheten, eftersom jag ska bo hos mamma några dagar. Jag tänkte att det kunde va skönt att komma hem till en någorlunda fräsch lya sen. Men sen ringde mami och frågade om jag vill följa med ut och gå en sväng, så hon, moster och kusin kom upp till stan med hundarna och vi roade oss i stadsparken en stund istället. Jävla ruskväder, och nu snöar det igen :( Men jag fick ju iaf lite luft och en promenad.

Ikväll blir det en såndär jobbig tv-kväll igen. Herre på täppan börjar klockan 8 på 6:an, och samtidigt är det premiär för Wipeout på kanal 5. Dessutom slutar jag inte förrän 8 så i vilket fall som helst kommer jag missa början på båda programmen. Det kanske går att se programmen på nätet sen förresten, någon som vet?

Jobbet var det ja...

Är det farligt att äta för gamla chips?

Jag har ni försökt äta lite nyttigare under veckorna. Man måste ju börja nånstans liksom. Funderar även starkt på att skaffa ett gymkort på Friskvårdshuset och försöka komma igång med lite träning, igen. Ja jag vet att jag skrev samma sak för några veckor sen:P men det är verkligen värdelöst system i Sporthallen. Man MÅSTE skaffa ett helårs kort. Jag vet inte ens om jag bor här om ett år?! Man vet aldrig vad som händer och jag vill inte känns mig fast på grund av ett gymkort. Nej, så nu har jag fått nys om Friskvårdshuset istället och det verkar riktigt bra! Försöker boka en tid nu för att prata lite med dem, ska bara försöka hitta en lucka i schemat. hrmf.

Iallafall, det jag skulle komma till var att hur bra det än känns att vara nyttig och hurtig så  finns det inget som slår att slänga sig i soffan en fredagkväll med en påse chips och ett stort glas cola. mmm! Men jag ska kompensera detta med en lång promenad om nån timme. Jag blev helt spontant påtvingad att vara hundvakt ikväll (Sorry Fidde att jag inte hunnit planera in en visit så du fått se henne. :( Men det kommer snart! lovar! :)

Nu är snart min mördarvecka slut. Nästa helg ska jag vara så jävla leeeeedig!!! bara så ni vet. Jag ska ut o röja på hotellet utav bara fan! Förhoppningsvis med Ponni om hon kan förflytta sin söta lille rumpa några mil norrut! Inom det närmaste ska det även hinnas med en tacokväll me Anton & Eve o gänget, OCH en chillkväll i Josefs nya lya! Jag gillar sånahär planer! (Något jag däremot INTE gillar, är att HV-Timrå visas på kanal 5 imon, när jag jobbar).

Nej, om man skulle väcka liv i den där lilla skruttan o servera lite kvällsmat innan vi beger oss ut på en uttröttande promenad, för att sedan däcka i soffan o vänta på afterwork-mamman som även hon ska övernatta här inatt.

peace.

jag börjar leva igen nästa vecka.

Nehe, om man skulle ta o gå o lägga sig. Nej vänta, det står ju ett stor diskberg och väntar, plus att en dusch hade suttit på sin plats. fuck, vilken vecka dethär är.

Måndag: jobb 11-15
Tisdag: jobb 8.30-14 + 15-18.15
Onsdag: jobb 09.45-14 + 15-20
Torsdag: jobb 09.45-14 + 15-20
Fredag: jobb 10-17 + pizzakväll me lillebror
Lördag: jobb 09.45-14.15 + 15-20.30
Söndag: jobb 15.20

liiiiid med mig. Jobbar dessutom månda, tisdag, onsdag och torsdag. Som tur är så är det inga mördardagar som nu.

Btw. Selfscanningen är igång på Ica nu, så grymt kul! första gången för mig ikväll, fy vad jag njöt av att gå runt med dendär dosan och scanna in allt jag var sugen på :) Tumme upp!

unna sig.

Vilken tatuerare ska jag gå till? Ge mig tips! Gärna korta väntetider :)

Jag kunde bara inte hålla mig borta från lite nätshopping ikväll. Klickade hem följande detta till sommarn:

                                                                                 

Kan nån skicka hit en tatuerare nu?

Ja då var det klart. Efter att ha suttit hela kvällen och testat olika teckensnitt och stilar hit och dit så har jag nu bestämt till 99% hur min första tatuering ska se ut. Mina första två egentligen, frågan är bara vilken jag ska göra först. Och var vilken utav dem ska sitta. En kommer att hamna precis ovanför ankelknölen och en i nacken/mellan skuldrorna typ.

Så kan någon skicka hit en tatuerar nu? Jag pallar inte att stå i kö och vänta hundra år på att göra den, då kommer jag fega ur. Nålskräcken finns ju faktiskt här under den hårda ytan :P

Min arbetsvecka blir bara smaskigare och smaskigare, nu är jag nog upp i 50 timmar, suck. Förhoppningsvis blir lördagkvällen inte av och då hamnar jag på 45 eller nåt, och det hade ju faktiskt räckt.


en evighetslång väntan.

Nej, det blev inga grymma besked, det blev iofs inga tråkiga besked heller. Det blev helt enkelt inga besked alls. Än så länge.

Klockan 07.24 i morse ringer bossen o frågar om jag kan jobba. Det lät ungefär såhär:

-godmorgon, hoppas jag inte väckte dig
-neerå, (gäsp) hehe det är ju snart lunch!
-öh, haha. kan du jobba?
-jadå jag börjar på bokia vid 15 men om du tycker det är nån idé så kan ja komma innan?
-jaja visst, de e kanon om du kan jobba 8-14!
-ööh, aa, kommer så fort ja kan.

Nej ni fattar inte det roliga här.Men det gör jag, jag trodde nämligen att klockan var 10.24 och hela samtalet var väldigt förvirrande för mig i detta nyvakna ögonblick. men nu har jag iaf jobbat de där timmarna och ska strax bege mig till nästa ställe! Jag var bara tvungen att åka hem och slänga i mig lite lunch, en avokado och skagenröra, muums!


so long!

Godmorgon världen!

Eller morgon och morgon, det var det för längesen. Mamma skulle ge Mitzi sovmorgon idag och lämna henne hemma hos mig när hon åkte till jobbet. Grejen var bara den att Mitzi inte alls var trött längre. Så det var bara till att traska upp vid 06.30 och gå ut i kylan för lite kissepaus. Väl inne igen fick jag henne att sova en timme till med mig i soffan. Men sen var det kört. Så innan klockan är 9 har jag hunnit med att va ute tre gånger, en lite längre promenad, ätit frukost, torktumlat tvätt, vikt tvätt, läst tidningen, sminkat mig, och fixat så att jag får jobba lite även idag. Så denna veckan blir det lite jobb varje dag. Men det är gott, jag behöver timmarna!

Bäst just nu: S.E.X - Nickleback

Nej det är väl bäst att jag tar hand om hunden igen så bror får gå till skolan.

Förresten, håll tummarna för att idag blir en grym dag! Om jag har en jäkla tur kan det komma trevliga besked snart.

Later!

It will all happen when we're both ready. Me and you or me and someone else.

Min helg har varit riktigt bra, alla helger är iofs bra, nästan.  Jobbet gick alldeles lysande i lördags, trots att det var långlördag, och det var mycket med folk! Det gillas. :) Efter jobbet åkte jag på min omtalade shoppingrunda, Hemköp, Netto, Willys, ICA. 700 spänn fattigare, men med välfylld kyl, frys och skafferi.

Efter en snabbvisit hos grannen med lite melodifestival så kom K & B och hämtade mig och vi begav oss till casa a la kaos, just det, till Josef. Där spenderades kvällen med bra sällskap och musik. Youtube is the shit! Knodd och jag gjorde grabbarna nöjda genom ett besök på Q8 för inhandling av snacks. Nåväl, det blev några snabbvisiter på Bryggeriet och Jamaica, lite hinderbana över järnvägarna, och avslutade med lite efterfest mys hos K & B. Det var lagom kallt att traska hem genom stan sen klockan 2 på natten. Ensam dessutom. Men mamma har tvingat mig att låtsas prata i telefon när jag går själv, så jag hade ett par riktigt intressanta samtal med mig själv där på fyllan.

En liten nyhet till min vän på andra sidan jorden. Herr Josef flyttar från lyan, men inte så långt. Bara upp en våning. (Visste inte om du hade koll på detta Ema) ;)

Nu vill min bror sova så jag ska traska ner och lägga mig i soffan.

peace.

MiaOchKlara

Jag har fått ett nytt favoritprogram, helt klart! Mamma, jag och bror har den senaste halvtimmen skrattat gott åt MiaOchKlara. haha, humor!

Som sagt så är jag hemma hos mamma och tvättar kläder, råkar ha ett dåligt minne och när kläderna tog slut fanns det ingen tvättid. Oops. Tur att min mami är så snäll! :) Mitzi har blivit helt sjukt stor sen jag såg henne sist! Lilla pluttan växer så det knakar, jag hinner inte alls med i svängarna.

Nej jag måste kila ner och kolla Parlamentet nu också, klassiker!

RSS 2.0