I nästa liv ska jag bli kock

Ibland slår det mig hur påhittig jag kan va! Som nu, rotade runt lite i köket, plockade fram lite här o lite där, och fick till en riktigt god måltid tillslut!

1 kyckling(bröst?) nån kycklingdel iaf. haha! som jag strimlade, marinerade med sweetchilisås och stekte.
pasta
medelhavssallad
1 mega morot
paprika
fetaost
riven parmesan
o en klick paprika/chili creme fraiche till det.

Himlans gott och jag är mätt som en plätt!

ne, duschen va de ju jag skulle in i!

nytränad

Precis hemkommen från gymmet och har nu slukat en "återhämtningsdrink" som Johan tipsat om. Jag kan ju va snäll o bjussa på receptet! OCH bjuda på en suddig bild, då jag är världens sämsta fotograf.

 


1 banan
1dl havregryn
2-2,5dl mjölk
1 ägg
oboy efter behag



Nu ska jag laga mat och ta mig en dusch. hörs!



//Emelie

Orörlig

Vem är så dum så han ringer o försöker sälja på en tvkanaler under OS, jag skiter väl i alla kanaler utan SVT nu! Jo det var comhem. Men de fick ett envist nej tack, till svar.

Idag har jag kört ett grymt pass på gymmet, som mest tog på underkroppen, jag är helt mör i benen o rumpan efter bland annat 60 utfall.. Men de e härligt! Jag hade tänkt köra samma pass imon, men tror det är bättre att fokusera på överkroppen, känner att jag ändå inte kan genomföra övningarna fullt ut om jag har så ont i musklerna som idag. Så imon blir det axlar, rygg, triceps (eftersom jag inte fick till den övningen idag), mage, och kondition (intervaller).. Är även sugen på att hänga på det sena spinningpasset, men vi får se om benen orkar det..

Nu sitter jag bänkad framför OS, såklart, och är tjurig över att jag inte kommer kunna se hockeyn inatt. Det funkar inte riktigt att se en match som börjar vid 01.30 när man ska upp o jobba vid 7.. Nej, får väl ev. se reprisen imon eftermiddag ist :P sportnörd..

Om två dagar åker jag till Uppsala!! tjohooo! :)

Frisk luft!

När jag kom hem från mamsen gav jag mig ut på en power walk, så mycket power det kan bli när glider fram som bambi på hal is på all lössnö! Men de va härligt! Skönt att krypa upp i soffan med en kopp té framför OS sen. :)

Imorgon är det äntligen träningsdags igen! Och tack vare fantastiska Jossan, så har jag så sjukt mkt motivation, och är grymt taggad. Imorgon ska jag testa hennes tips på styrkepass, och jag har nu spenderat den senaste timmen åt att sitta och rita av alla övningar för att jag ska komma ihåg dem. haha! Sen blir det jobb på Bokia, och där tänkte jag leta fram en träningsdagbok, eller i värsta fall beställa hem en, men jag vill ju ha den nu!

Nu tror jag ändå att jag ska nana lite kudde, måste ju läsa lite i min underbara bok innan jag blundar också!

Nattinatti //Emelie

En semla på det!

Jag har faktiskt försökt vara duktig o pluggat matte idag, men det har gått sådär. Känns inte som att jag har kommit nånstans. Nu är det ju bara en himla massa repetition att göra fram till provet, som jag förresten inte bokat nån tid för än, och jag har redan problem, med det första (läs:lättaste) i boken! suck.. Jaja, det är bara att köra på. Men nu tänker jag inte göra mer idag.

Jag har dessutom tagit en välbehövd dusch, lagt i en hårinpackning och för en gångs skull kände jag verkligen att det hjälpte på min risiga kaluffs! Det kan iofs bero på att jag lät den sitta i i nästan en timme. Där har vi knepet ;) Man ska bara ha tiden till det också.. Sen skrubbade jag bort förra gångens misslyckade hemma-gjorda-spraytanning, och gjorde ett nytt försök. Vi får väl se hur det blir denhär gången. Upptäcker säkert om ett par timmar att jag ser ut som en fläckig leopard eller nåt..

Ikväll ska jag åka ut till mamsen o bjuda på semlor :) det är ju helt galet vad snäll jag kan vara ibland! Sen imorgon ska jag äntligen träna igen! Jag körde lite övningar här hemma på golvet framför tvn igår, och vet ni vad! Jag kunde göra armhävningar!! Jag har aldrig kunnat göra ordentliga armhävningar. Nu var iofs dessa på knä, men de behöver vi ju inte bry oss om! o ATT jag har ont idag eller :P härligt!





//Emelie

Everybody ready?!

Någonting hände idag. Jag blev så sjukt taggad på vad dethär året kan erbjuda! Om man bara sätter sig ner och tänker efter vad man själv verkligen vill göra, så kan man verkligen göra det också! Jag har ingen aning om vilka som läser min blogg längre, och jag borde troligtvis inte skriva dethär här men jag skiter i vilket just nu, jag är trött på att inte kunna skriva vad jag vill.

Så, det här året ska jag!

-Söka till Linköpings Universitet!
-Ha världens bästa sommar! Med resor till Norrland, Gotland, och London. Yes Ema, vi MÅSTE åka till London! OCH Norrland! Vi får köra en planering när jag kommer upp i helgen ;)
-Bli grymt stark och snygg på gymmet!
-Sen är jag sjukt sugen på att ta MC-kort. Det har ju alltid varit en dröm, men jag måste hitta någon att övningsköra med först.


Leder första punkten till att jag bli antagen, så tillkommer en hel drös med förändringar i mitt liv! spännande :)



Gotland 2007 <3


OS

Tur att det finns något att göra nu när man ligger hemma iallafall. Har kollat fyra avsnitt av One Tree Hill, och nu bänkade jag mig framför nattens repriser av OS. Gissar att jag kommer ha svårt att somna ikväll också, har sovit 14,5 timme sen igårkväll, men tur då att det finns lite OS att titta på!

Men jag är sjukt taggad på att träna själv nu! Har inte kört nåt sen i torsdags, och i vanliga fall är ju måndag och tisdag mina spikade träningsdagar, det tredje, och vissa veckor fjärde, passet kan sen variera lite beroende på vilka dagar jag har tid. Men jag kommer att vara hemma imorgon också, och hoppas på att vara pigg till onsdag så jag kan träna onsdag och torsdag, sen på fredag bär det av till Uppsala och gissar att det inte blir mkt tränat där :P Förutom käkmusklerna då, eftersom jag o Ema kommer tjöta konstant! :) men kanske får vi för oss att skutta ut o dansa också? who knows liksom.


Inspirera mig!

Jag behöver en kick av nånting. Nu har till och med jag tröttnat på dethär tråkiga vädret och kylan ska vi inte tala om. Brrr. Konstant genomfrusen, det är jag det. Jag har aldrig konsumerat så här mycket ljus! Iofs är det väldigt mysigt, men det väger knappt upp längre.

Idag är det alla hjärtans dag och min fina mamma kom på ideén att införa traditionen "restaurangbesök" denhär dagen. Bra idé tyckte jag! Så idag letade vi restauranger i Nässjö, japp letade. För tro inte att man kan räkna med att det är öppet i denhär stan en söndag. Och var det öppet så var det fullbokat. Men tillslut hittade vi Bambu Thai, och jag beställde in en smarrig entrecote med stekt potatis och beasås, MUMS! sjukt nöjd!

Iallafall, påväg till bilen så mötte vi världens sötaste hund. Så nu vill jag ha en hund! Kolla in dehär gullepluttarna! Åh, ge mig en!

Nej, helt seriöst funderar jag på att gå o lägga mig nu. Jag har haft onda känningar i halsen i flera dagar nu, och vill inte riskera att bli sjuk till helgen. Och skulle jag vakna extremt tidigt imon (inatt) så är det ju perfekt för då hinner jag ju kolla lite OS innan jobbet! :)


Nämen, ser man på!

Här kommer ett inlägg helt plötsligt från ingenstans! Inte för att jag tror att någon fortfarande läser denna blogg. I såfall har ni ett otroligt tålamod, för det senaste inlägget skrevs för cirka 2-3 månader sen.

Idag har jag anmält mig till ett spinningpass, japp ni hörde rätt! Jag börjar ångra mig lite nu, är ju van vid att bli klar med träningen direkt efter jobbet för att sedan kunna slappna av i framåt kvällskvisten. Nu ska jag sitta här hemma och vänta på att klockan blir halv 8 innan jag kör igång. Men jag siktar på att åka lite tidigare, så jag hinner köra lite på gymmet innan. Målet är att inte kunna resa mig ur sängen imon, haha! Hade vatt skönt o få ligga i sängen en hel dag o bara mysa med en massa One Tree Hill avsnitt. Åh, varför får jag alltid domhär ideérna när jag har typ 7 jobbdagar framför mig?

Jag tror att jag ska vara så pass duktig att jag städar lite nu, måste försöka hålla mig aktiv fram till typ 18.45!

RSS 2.0