Tre grannar har fest och jag börjar vid 7 imon.

Wish me luck. Ikväll lär det bli svårt att somna.

Denhär helgen har tagit en oväntad vändning. Tyvärr blir det ingen grillning eller fest för min del imorgon kväll. Efter min kusins konfirmation blir det att åka hem till mamma och bo där över natten. På söndag åker hon och jag upp till Uppsala för att hälsa på min moster. Jag kommer hem igen på tisdag. Samma dag som Ema btw! :)

See ya!

Erik Hassle-Hurtful

Pengar är kanske inte allt, men just nu betyder de jävligt mycket! Jag älskar positiva lönebesked, och denhär månaden blev jag definitivt glad! weho! Kvällen är räddad, jag kommer att sitta och le och bara stirra in i väggen. haha! Nej det kommer jag inte, för snart börjar Grannfejden och det tänker jag inte missa.

Sitter och funderar på om jag ska orka träna imorgon förmiddag. Jag börjar ju inte jobba förän 15.. Men jag har så ont i benen idag att det känns som att jag omöjligt kommer kunna resa mig imorgon, haha. Men det får vi väl hoppas att jag kan. Kanske kan köra ett kort pass iallafall, så man känner att man har gjort nåt. Men det lockar ju lite mer att ta en promenad i lövhult isåfall, nu när det ska bli så fint väder! hmm, vi får se.

Håller på att planera Valborg och nästa helg lite hit och dit, men nu när jag har insett vem Erik Hassle faktiskt är, och att han faktiskt ska spela i Jönköping på Valborg, så lockar det väldigt mycket att åka dit! Men middag med gänget lockar självklart också massor! :)


What's the big deal?

Helgernas stora betydelse har försvunnit för längesen i min värld. Just nu finns det inte mycket som skiljer helgdagarna mot veckans övriga dagar. Egentligen bara att alla andra är lediga. För även om det är lite jobb framöver, så jobbar jag i princip varenda helg. Och självklart är jag glad för det på ett sätt eftersom det är lite bättre betalt då. Men samtidigt så skulle det vara rätt skönt att vara ledig samtidigt som alla andra ibland.

Har precis avnjutit en twix, DET var längesen! Men gud så gott! När jag var på Teneriffa levde jag på Twix. Det var det enda som gick att äta på det där skabbhotellet. och nej, det var inte skabbigt för gästerna, bara för arbetarna. Det var iallafall lika gott idag som då, för lunchen idag var ingen höjdare alls. Den där gamla soppan jag skrev om för några veckor sen. Låg kvar en burk i frysen så var tvungen att ta den eftersom Fidde inte lät mig tillaga ärtsoppa i hans närvaro igår. Fick besök av honom, Anton och Sudd igår kväll. Meningen var att vi skulle kolla Bad Boys och äta kladdkaka. Kladdkakan åts, men filmen var det ingen som såg. Anton och Fidde hade pratmaraton (jag lovar de är värre än två gamla tanter) och jag försökte hjälpa Sudd med hennes plugg, men jag tror inte att jag var till så stor hjälp. Roligt var det iaf! Nästan så man saknar skolan lite. :)

Ikväll ska jag försöka städa iordning lite grann, skriva en inköpslista till lönen har kommit för det är ganska tomt i mina skafferier och skåp nu, vika lite tvätt och försöka förbereda någon lunch tills imorgon.



Shoppingsug!

Alltid, alltid när man är som fattigast så kommer det smygande. Det där fruktansvärda shoppingsuget som bara skriker köp köp köp! Och jag vill köpa! så in i norden! Monki har helt fantastiskt snygga kläder på sin hemsida just nu! Och jag vill så gärna bara köpa! Tur att man inte har några pengar, annars hade de varit slut på en kvart. haha.


Promenader piggar inte upp!

Tröttar snarare ut en skulle jag säga. Sofie och jag åkte ut till lövhult vid halv elva tiden i förmiddags för en 5 kilometers promenad. Det var kallt som sjutton, vart tog vårvärmen vägen liksom?! fyra grader är inte okej. Iallafall så åkte jag hem och åt och sen vidare till jobbet, och var trött och frusen som ett barn som lekte ute i snön i flera timmar. Kan hända att vädret spelade in lite, men hallå, promenader ska pigga upp!

Nu är jag i vilket fall som helst hemma efter en eftermiddag på jobbet, som räddades av Fiddes ungefär en och en halvtimmes långa besök. Det har varit så himla lugnt, så tack Fidde! Nu sitter jag och funderar på att göra en sconessmet idag igen. Det är ju så sjukt gott! Ja, det får nog bli så! Har ändå rätt dåligt med bröd hemma.

One week babe! Om en vecka är du hemma Ema!


Vilken dag!

Denhär dagen har bjudit på bådde bra och dåliga saker. Jag sitter rätt jävligt till om det inte dyker upp mer jobb framöver, men det är ett senare problem, inget jag kan göra någonting åt en måndagkväll klockan 23.00 ändå. Däremot, så kan jag se tillbaka på en riktigt mysig dag med Sofie :) Först ett träningspass som följdes av en blåsig promenad hem, sen var jag tvungen att göra lite nytta, så jag slängde i några maskiner tvätt och hoppade i duschen. Ett par timmar senare kom Sofie tillbaka och vi traskade ner till ICA för att handla lite inför kvällens chill. Vad kan man göra av marmelad, ost, mjölk och after eight? Underbara scones med té och kladdkaka á la Emli & Sofie. GOTT! Den specialaren är inte dum alls. Men, vi fick lagom dåligt samvete efteråt så nu har vi planerat in en 5 kilometers promenad imorgon förmiddag innan jobbet. ;P

Jag gillar inte att lämna ett diskberg tills imorgon, men hallå, det ska synas när man har låtit smaklökarna njuta!

Nu är det nog dags för sängen.

Vakna med the voice

Trots att jag var uppe sent igår så vaknade jag tidigt idag. Solen skiner och trots att det är kallt så kan jag iallafall låtsas som att det är varmt fram till dess att jag faktiskt måste gå ut. (om cirka en halvtimme). Jag bröt mina morgonrutiner idag och slog på kanal 5 istället för fyran och nyhetsmorgon. Vakna med the voice är faktiskt riktigt bra såhär på morgonkvisten! MEN inte fasen äter man en mozzarellaost till frukost? eller? Det känns inte jätte hälsosamt..Inte särskillt smakfullt heller.

Nej nu måste jag nog ta o börja göra mig iordning lite.. Today's a great day!

med popcorn mellan tänderna

Nu blir ni allt förvånade va? Jag sitter fortfarande uppe, och klockan är över halv 12! Det är minsann inte ofta det! Men så har jag ju som sagt inte gjort ett skit idag heller, så jag har inte hunnit bli trött. Och jag vet ju att morgondagen bara innebär tre timmars jobb så då är det ju lugnt! :)
 
Efter jobbet ska jag till gymmet med Sofie en sväng. Ska köra lite armar och sånt, ta lite god tid på mig, i lördags blev jag ju så stressad. Hade inte riktigt räknat med att gymmet skulle stänga redan vid 15.30. Men nu vet jag det så nu kan jag planera lite bättre på helgerna. Annars har jag inte så mycket planerat imorgon. Den här veckan kommer bli riktigt soft faktiskt.. Det känns lite skönt, då kan jag lägga upp en plan för mitt lägenhetsfixande.. Har massor av idéer nu! :P

Nej, om man skulle gå och lägga sig ändå..


Inspirerad och speedad

Efter att ha spenderat hela dagen på soffan så känner jag mig helt speedad! Har kollat runt på nätet och fått sjukt mycket inspiration till att göra om/iordning i lägenheten och jag skulle lätt kunna börja här och nu om jag bara hade grejer. Men, det har jag ju inte, och inga pengar heller. Men helt plötsligt kände jag mig nu väldigt utvilad och det känns som att jag skulle kunna jobba dygnet runt bara för att få ihop massa pengar o kunna köpa allt jag vill ha till hemmet! (typiskt att man har en slapp vecka framför sig då) Men eftersom jag vill få omtapetserat, först och främst i vardagsrummet, så kanske jag ska börja där. Att ta ett snack med hyresvärden. Varför frågade jag inte det INNAN jag flyttade in?! Nej, jag hade alldeles för bråttom för att ens hinna tänka på det. Men men, vi får väl se vad han säger..

Tips! StyleRoom är grymt bra när man vill ha tips och idéer till hemmet!

Entourage-söndag

Den här slapparsöndan har gått riktigt fort. Jag lyckades faktiskt sova ända till 11.20 idag, men jag vaknade första gången vid 8. Tur att man kunde somna om. Och pigg var jag också, det kändes aldrig som att jag drack igår, inte ens efter två snapsar och ett ölhävar-spel. Men som sagt, det är ju skönt idag :)

Jag har spenderat i princip hela dagen i soffan framför  tvn. Jag har malt igenom 4 avsnitt av Entourage, så nu ska jag påbörja säsong 2. Och nu så började tv-söndagen-på-kanal5. Greys Anatomy, One Tree Hill, Gossip Girl. :) Men jag har lagat lite mat och diskat också, hushållssysslorna slipper man aldrig undan. Och matlagning är så fruktansvärt mycket tråkigare när man är ensam. Men det positiva är ju att man kan exprimentera utan att riskera att någon annan tar skada.


Igår var bara början på många härliga grillfester!

Gårdagkvällen var toppen som vanligt! och Benny är definitivt grillmästarn! Det var en riktig lyxmåltid vi drog till med, och shoppingturen på Willys var annat än mina snålköp när jag ska handla. Det kastades grejer i korgen från alla håll och kanter och när vi kom hem kom frågorna en efter en: -Vem har köpt denhär? vem ska ha glass? var är tändvätskan? haha, underbart! Nåja, vi tjejer stod för inomhussysslorna och körde ut grabbarna i kylan, solen hade visst hunnit försvinna för dagen.. Men vi kände lite medlidande för dem så vi satt på balkongen och huttrade och tittade på. :P


Här har ni Josefs gourmettallrik, visst ser det gott ut? ;)



Kvällen fortsatte med lite snapsande och mycket farligt kortspel, fråga Benny. Kvällen började med denhär kommentaren: - Ikväll ska vi bli så fulla så vi sitter o skrattar åt varandra. Jag tror vi lyckades, kvällens sista bild var denhär:








You forget where the heart is

Nyjobbad, nytränad och nyduschad. och leedig! Så härligt så det är inte klokt! Om några timmar ska jag dessutom hem till Knodd och Benny för lite grill- och chill-kväll :) Inte dumt alls! Vi får väl se hur länge solen sällskapar oss, så fort den försvunnit så blir det ju kallt så kvällen fortsätter nog inomhus.

Och jag var faktiskt riktigt pigg imorse när jag gick upp vid 05.50. Trots att grannen spelade musik så att jag hörde låttexterna och kunde ligga och nynna med i sängen, plus att telefonen ringde och plingade till stup i kvarten. I morse när jag skulle traska till jobbet möttes jag dessutom av en maffig spya precis utanför husets andra ingång, så jag räknar med att de hade en bra kväll :P haha!

nej, nu ska jag göra mig iordning lite!

Vad betyder fredag kväll för dig?

För mig har fredagkvällarna gå lite på rutin. Och då menar jag inte att jag öppnar ölen vid samma klockslag varje fredag och vinglar hem vid ungefär samma tid på natten, nej inte alls. Eftersom lilla jag har vant mig vid att jobba varteviga lördag de senaste fem veckorna i rad, dessutom har jag hunnit med bra många lördagar innan det också, så ser mina fredagkväll ut som följer.

Lagar lite mat runt 7 tiden. Just idag blir det pannkakor.
Äter lite och zappar runt i väntan på postkodmiljonären som börjar vid 19.30.
Sen är det dags för Så ska det låta vid 20.00
och vid 21 är det Grillad. Sen brukar det vara lagom att nana kudden ungefär.

Inte jätteroligt kanske. Ibland önskar man att man hade ett riktigt 7-16 jobb, måndag- fredag. Men, ibland är det också rätt skönt att ha en ledig dag mitt i veckan. och söndagkvällar är oftast rätt sköna att jobba, så dem tar jag tacksamt emot, jag menar dubbelt betalt innebär ju nästan en ledig dag tidigare i veckan :P

Jaja, nu är mina pannkakor klara så nu ska jag smaska lite innan tvkvällen kör igång! Nästa lördag är jag faktiskt ledig! (än så länge) så jag ska nog stå ut imorgon också. Om inte grannarna festar för hårt ikväll, det går rykten om stora planer, jag såg stolar bäras mellan lägenheter för en stund sen. Det brukar vara tecken på mycket folk.

with a smile

Jag fick både badrum och sovrum städat! Lysande, bara kök, hall och vardagsrum kvar. Vi får väl se om jag orkar med det ikväll eller så får jag väl försöka hinna med det imorgon.

Nu ska jag äta upp resterna av min smarriga sallad innan jag ska traska ner till stan för att jobba dagens fem timmar på Bokia :)

Låttips! Himlen är oskyldigt blå - Ted Gärdestad, så otroligt fin!

Förresten är det någon som vet vilken låt det här är "..likt barnen i sommartid" ?? :P

räkost är gott!

Ojoj, jag är redan uppe trots att jag inte börjar förrän 13. Det är ju lysande! Inte så konstigt dock, med tanke på att jag inte lyckades hålla mig vaken längre än till 22.30 igår.. suck. Men, huvudvärken har dämpats lite, fast jag kan känna att den ligger och gnager där nånstans.

Nu ska jag försöka vara lite duktigt och börja städa lite..Antar att det är bäst att ge sig på badrummet först. Tråkigast-först.
Ska slänga på Brolles skiva och sjunga med till, högt! (Hoppas mina grannar har v aknat:P )

Vårruset 2009


Jag har ju glömt att berätta ju! Jag har anmält mig till Vårruset 2009, haha! Och jag har bestämt mig för att springa så nu måste det tränas riktigt ordentligt framöver ;) Den 12 maj står jag där och väntar på startskottet :P



Mör i bena

Det träningspasset var inte att leka med. Jag är helt slut i benen och lär inte kunna resa mig ur sängen imorgon. Tur då att jag inte börjar förän kl. 13 ;) Faast, förlorar lite pengar, mitt pass på ICA imorgon förmiddag blev bortplockat, typiskt. Idag fick jag förresten mitt sommarschema, det blir verkligen fullt upp i sommar! Kommer att jobba rätt mycket faktiskt, men, det bästa av allt är ju att jag har tre veckors semester! betalda också! underbart! Det gillar jag verkligen, plus att jag inte jobbar alls mycket helger. :) Däremot är det mycket tidiga mornar, det är jag ju inte riktigt van vid, men det ska väl ordna upp sig efter ett tag.

Nu har jag lagat en gudomligt god  och fräsch sallad! Vi kan kalla den Emli's special :) Ruccolasallad, tortellini, körsbärstomater, rödlök, avocado, och fetaost i kryddolja. Lätt som en plätt och gott som attan!

Som sagt så börjar jag inte förrän vid ett imorgon, så idag på jobbet gick jag och tänkte att jag kanske ska kolla på en film eller nåt ikväll. Men känner jag mig själv rätt så somnar jag om senast tre timmar. Det är värdelöst! Men huvudvärken sitter där den sitter och tynger ner rätt bra. Vad sjutton beror den på? får alltid ont efter att jag har tränat..


All I got was this song

Idag när jag traskade till jobbet ploppade jag i hörlurarna till min mp3. Det roliga är att jag inte lyssnat på den på ungefär ett år, så det var riktigt spännande. Men det var glädje redan första låten, och alla resterande också. Hela högen var Fall out boy, fiina grejer! Man blir sådär hoppigt och tossigt glad och vill bara studsa runt och sjunga med! Men det gjorde jag såklart inte, tråkig som jag är. Nej jag fortsatte min promenad till jobbet, nynnandes och leendes. Man borde hoppa runt mer, göra det som faller en in och bara leva i nuet. Tyvärr så "tillåter" inte samhället sådana utsvävningar.

Imorgon är det torsdag, det betyder att det snart är helg igen! Det betyder att det är ännu några dagar närmre Emas hemkomst! Det ska bli riktigt skönt att få hem henne igen :) Saknar hennes tjötande och hennes tokiga ideer!

Nu sitter jag och kollar när Dregen hjälper Johnny och Mattias att inreda ett rockigt vardagsrum hos ett par. Riktigt kul, han är ju rätt duktig! och han har faktiskt lite bonna dialekt kvar, haha! Jag har just smällt i mig fem goda pancakes också, är så mätt att jag knappt kan röra mig, jag fattar inte varför man ALLTID ska äta för mycket! Det är som att magen liksom inte hänger med, man tar alltid en köttbulle eller pannkaka för mycket.

Usch jag håller på att tvätta också. Men jag kommer aldrig orka sitta uppe ända tills det har torkat, funderar på att låta det hänga tills jag slutar jobba imorgon. Det är ingen annan som har skrivit upp sig imorgon fram till 16 så det är förhoppningsvis ok. Jag glömde ju som vanligt bort att jag hade tvätt tid, jag är hopplös! Det är inte första gången kan ja lova.

Tomorrow is reality

Hemma igen. Och jag haft det kanon. Det är både skönt och lite trist att komma hem igen. Jag borde städat innan jag åkte i torsdags, men det hade jag ju inte en tanke på då. Okej, det är inte världens kaos här hemma, men när man inte har städat på ett tag så känner man ju hur ofräscht det är.. Borde panta flaskor också, rensa lite i städskåpet för DÄR är det kaos! Men, efter att ha burit ner vinterdäcken i källarn så la ja mig i soffan framför Gossip girl och där har jag blivit kvar. Och det är rätt skönt :) Hittade två matlådor i frysen också, plus att jag fick en av mamma idag, förstår ni vad det innebär?! Jag behöver knappt laga mat på hela veckan! :D lyysande!


Lite kom ihåg! till mig själv. 

Dubbelavsnitt av Desperate House imorgon kl. 21.00-23.00
Roomservice med Dregen - onsdag 20.00, kanal 5.
Tvättid på onsdag efter kl. 16

Nu tror jag att jag ska kolla på Gilmore Girls, koka lite kaaav me bröö! o bara slappa hela kvällen lång. Det är faktiskt sista lediga dagen idag ! (av två)


It hurts inside when I look back

I have a lot going on, but my mind has been travelling back a few years.

Påsken har gått fort iår, och den har varit kanon verkligen! Underbart väder och jag har verkligen haft en minisemester och vilat upp mig ute hos mamma. Det känns riktigt skönt! Vad som känns mindre skönt är att jag har ätit mer än någonsin tidigare (känns det som) och jag skulle nog behöva gå hem till Nässjö imon istället för att ta bilen. Ja för imorgon är det dags att bege sig hemåt igen, till verkligheten. På tisdag är det dags för jobb igen, men det tänker vi inte på mer nu, en dag är det kvar! Och imorgon ska det bytas däck på bilen! Då är det VÅR!

Det är en del på gång nu, men jag kan inte skriva något om det här tyvärr. Ibland önskar man att man hade en blogg som ingen läste, så man verkligen kunde få ut de innersta tankarna, men samtidigt så vill man oftast ha respons på det man skriver, eller åtminstonde veta att någon annan har förstått vad man vill få fram. Men nu riskerar jag att hamna i trubbel så det är lika bra att hålla allt för sig själv.

Idag chockade jag många när jag var på påskmiddag med pappa och berättade hur mycket (hrm, lite) jag har kvar av lönen och hur långt det är till nästa löning. Men jag tycker faktiskt att det är lite spännande att se hur lite man kan klara sig på om man verkligen måste. Nu är det ju ingen jätte stor match för mig eftersom jag har för mig att frysen är rätt så välfylld hemma. Annat hade det varit om det varit tomt och jag haft min lilla summa i plånboken. Nu är det mer spännande och utmanande :P Inte jätte roligt kanske men man får ju göra det bästa av situationen, och som sagt, detta är en undantagsmånad.. många dyra inköp har det varit.

Nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa min sjukt bra bok! Midvinterblod- Mons Kallentoft. Helt kanon! bättre än Stieg Larsson enligt mig.

Rota om några dar.

Då har jag slagit mig till ro för helgen. Men det var nära att jag tänkte om redan för kvällen. Blev jätte sugen på fest när de pratades på jobbet om helgen, men det räcker att kolla i plånboken för att verkligheten ska komma ikapp och få mig att inse att det är en omöjlighet. Nej, dethär blir en utmaning. igen. Jag måste verkligen bli bättre på att hålla i pengarna, men jag har ju faktiskt gjort endel stora inköp denna månaden, och handlat mycket till lägenheten. Sen var jag tvungen att hämta ut nya linser idag också, så där rök 800 spänn till. Men nu har jag inte mycket stora grejer kvar att köpa. Nästa köp blir en spegel, det är det viktigaste nu! blir galen på att klättra på toastolen!

aj mina fosingar!

Det pulserar i mina stackars fötter efter en heldag på jobbet och ett konditionspass på gymmet. Snart dags för sängen, ska bara packa lite först. Imorgon flyttar jag ut till mamma. Kommer hem igen på måndag, tror jag. känns fint som snus! :) Det är det som är hemligheten för att överleva en fattig månad. Om man flyttar ut i skogen behöver man inte laga mat, och inte är det någon risk att man göra några oväntade inköp eller utgångar. nej, jag ska umgås med familj och släkt, leka med hunder, lira guitar hero med bror, bjuda på påskägg och bara ha det mys. (Med undantag för lördag kl. 9-14, då blir det jobb).

Om jag tyckte om soppa så hade jag varit en mästerkock idag! Den tomat & pastasoppan hade inte varit dum för en soppälskare! För mig var den sådär..


Jag ser ljuset i tunneln!

Oh ja, efter att ha haft en rent ut sagt PESTIG dag med allt från klättrande i frysen till bus till tappade blåbärs-saft-flaskor, så sitter jag nu hemma, helt slut i både armar och huvud och kollar på hockey som för tillfället ser rätt bra ut. Men det är låångt kvar, mycket långt, och HV har haft en del chanser som de borde satt. Förresten så sa jag ju att jag skulle vara helt orörlig efter träningen igår och det hade jag helt rätt i. Mina armar är mörare än en rosa köttbit. Visst gillar ni mina liknelser? :) haha! Jag gillar mina liknelser mycket!

MEN, det ljus jag ser i mina kära lilla tunnel är helgen! Oh så underbart det ska bli! 16-18 grader från fredag till söndag, och strålande sol. Jag hoppas verkligen att denhär prognosen stämmer, för jag är ledig fredag, söndag och måndag, och jobbar bara 9-14 på lördag. :) känns riktigt bra! Nu ska jag bara stå ut två mördardagar till. Morgondagen är väl hyfsat okej, men torsdagen är sämst :( 11-20 är verkligen ingen rolig tid att jobba, speciellt inte dagen innan en ledig dag, och den dagen man planerar att gå ut och festa till det lite. Funderar på att flytta ut till mamma i helgen så man får möjlighet att sitta lite i solen. busa lite med vovven :) och bara njuta av ledighet!

(jag har ont i mitt öra)



Mycket sömn + konstant trötthet = dålig kombo

Ytlig sömn kallas det tydligen. När man sover och sover och aldrig blir pigg. Jag är definitivt en utav alla svenskar som lider utav detta. Och det är så fruktansvärt jobbigt. Att aldrig känna sig riktigt utsövd. Men, idag gör jag något åt detta. Jag och Sofie var på gymmet idag efter jobbet så förhoppningsvis kan lite träningen få ordning på min hälsa och mina sömnproblem. Vi tog även en promenad både till och från gymmet, bara det var chock nog för mig! Jag minns inte när jag var ute ordentligt senast (förutom promenaden till Statoil med Eve igår). Nej, jag måste försöka få ordning på det här nu.

Imorgon kommer jag inte att kunna röra mig, jag är otränad som en stel gammal lastbilschaffis (inget ont om lastbilschaffisar), och mina armar fick sig en riktig omgång idag. Men jag har bestämt mig för att få lite mukkler :P är så pinsamt svag.

Nu drabbades jag återigen av en utav de där förbannade dörrknackarna. Sen jag flyttade in till stan har jag haft minst 4 stycken här som velat prata om allt ifrån Jesus, teveapparater, el, försäkringar och idag musik.  Lämna mig i fred! Vill jag prata om Jesus så går jag till kyrkan, vill jag ändra mitt elavtal så hör jag av mig, och vill jag läsa om musik så kan jag göra det på egen hand.

Nej, jag orkar snart inte hålla mig vaken längre, men det tar väl ett tag innan träning och frisk luft gör nån inverkan:P

Imorgon jobbar jag sent, 11-19. Det gillas inte alls :(

Entourage




Underbar serie!

De två första säsongerna inhandlades i Ullared, nu har jag snart plöjt igenom första!
Vincent & E är ögongodis ;)

Kan inte hjälpa det..

Men just nu sitter jag och tittar efter lägenhet med balkong.

En söndag ...

En söndag utan sol. Det var inte riktigt vad jag hoppades på med tanke på att detta är min lediga dag. Nej, besvikelsen är hyfsat stor måste jag säga. Ännu värre är det att det ska bli fint igen imorgon och på tisdag, gissa vem som jobbar då? Jupp, det är jag det. suck.

Jag påbörjade detta inlägget vid 15-tiden, och fortsätter nu vid 20-tiden. Jag fick nämligen fint besök. Eve kom hit och tittade på hockeyn med mig :) Och med sig hade hon morötter, dip och pepsi. Hur kunde hon veta att det var precis vad jag ville ha? Jag tror att hon läste mina tankar ett tag där ;)

Tyvärr så förlorade HV hockeyn, och nu väntar två borta matcher på tisdag och onsdag. Det känns tungt, men de har ju klarat det förut. Helst hade jag sett att de vinner båda matcherna nu, men vi får väl se vad de kan skapa utifrån dethär läget, idag såg det iallafall INTE ut som hockey överhuvudtaget.

Efter matchen så begav vi oss ut på en promenad upp till Statoil så att jag kunde ge Anton en grattiskram. :) Han fyller ju 20 år idag lille pojken! :P Inte klokt att han är lika gammal som mig, hahah! Han tyckte att jag skulle supa med honom imorgon, han tänkte inviga Systemet då. Tyvärr fick jag tacka nej eftersom jag jobbar nu fram till torsdag, men vi ska nog hinna med att fira riktigt ordentligt framöver :)

I fredags hade jag en toppen kalas kväll med mitt favoritkusinpar! Knodd & Karro, tack för en kanonkväll! Och ett extra stort tack till Karro som introducerade mig för "En italienare & En grek":s Ciao-Ciao. Den var inte dum den du! ;) Kvällen bestod av lite mat, lite allsång till Så ska det låta, Singstar, ölspel och shottande (i alla dess styrkor), sedan fortsatte vi till Hotellet och gjorde det bästa av situationen. Vi dansade loss, med eller utan folk runtomkring oss, och med eller utan 30+ are. haha!

ps. jag hatar när inläggen försvinner och man måste skriva om allt igen. det blir liksom aldrig lika spontant som första gången. ds.

stupid stupid.

Nu sitter jag här, riktigt RASTLÖS, och väntar på att få gå till jobbet. Jag skulle egentligen jobbat 7-13 idag, riktigt skööön tid, men jag var snäll och bytte tid med Linda, eftersom jag inte hade några planer för kvällen ändå. Nu har det dykt upp planer så nu sitter jag här och väntar på att få gå och jobba 10-17, och känner mig stressad.

Undrar om jag kan få komma vid halv 10 och sluta halv fem. hmm, hade vatt skööönt! kanske ska ringa och fråga.

Ikväll blir det festligheter med Knodd & Karro! Me like! :) Det var ett tag sen nu så det ska bli riktigt kul!


Cause I'm a dreamer

Torsdag förmiddag och här sitter jag och tittar på Så ska det låta på den nya stora tvn. Jag har fått diverse klagomål på bildkvaliteten, och tyvärr så är jag inte så hajj på teknik så jag har inte lyckats ändra några inställningar. Fidde och Anton har däremot tryckt på knapparna rätt bra så nu har jag olika bildstorlekar på olika kanaler. hrm.

Det börjar bli mer och mer hemtrevligt här nu, men saknas fortfarande lite tavlor och mattor. Funderar på att ta en tur till Ikea nån dag, men det får nog vänta ett tag, har handlat rätt mycket nu och det ger mersmak vill jag lova! Börjar man släppa på spärrarna så är det kört sen.

Ibland önskar jag att jag gick el eller teknik, eller bygg. Eller varför inte en kombination av alla tre? Tänk så mycket man skulle kunna fixa själv då. Nu sitter jag här som ett frågetecken med två nyinköpta taklampor, en bokhylla som ska skruvas fast i väggen och en felinställd tv och känner mig dummare än en ko på grönbete. Fan, jag vill kunna klara mig själv.

Nu ska jag visst till jobbet, oj, bråttom fick jag också! Sen ikväll blir det Scenisk musikprojekt på Brinell!


RSS 2.0