En helt ovanlig torsdag

Jag har inte varit hemma en hel kväll sen nångång förra veckan, så det är därför jag inte uppdaterat så mycket. Men jag har haft helt kanonbra dagar med gänget! Det har festats, det har spelats basket (med många skador), och det har kollats på massor av filmer (de flesta bra, en värdelös och en grotesk som fick mig att skrika som ett barn). Samtidigt har jag jobbat 7 dagar i rad. Men nu är det bara två dagar kvar till min lediga dag! underbart, ni anar inte hur jag längtar!

Nej nu måste jag kila igen, ska hämta upp Ema på jobbet och åka på födelsedagsuppdrag! :)


tankar


De sägs att små sår svider mer än stora. Men dom sår som aldrig läker då? Finns de ens, eller är det bara en ursäkt för att ta steget från smärtan.

Kinamat e gott!

Fredagkväll i soffan. Jag är tillbaka i rutinerna och jobbar hela helgen igen. 8 arbetsdagar kvar till en ledig dag. Men vad gör man inte för pengar liksom? På tal om det. Jag har blivit alldeles för slarvig och måste verkligen styra upp min ekonomi lite bättre. Dags att sätta sig och planera och räkna lite. Jag måste kontrollera mina lönelappar från och med nu också, ryktet säger att det är bäst.

Idag fick jag känna på hur arbetsdagarna kommer att se ut i sommar, och tro mig, jag kommer att vara helt slut varenda fredag. Jag har ont i princip överallt, särskilt i handlederna, ryggen och fötterna. Men det håller ju inte, så jag åkte till gymmet en sväng efter jobbet. Måste ju träna upp de svaga så musklerna :P Men det blev lite mjukstart idag, det är så segt att komma igång efter ett uppehåll. Sen träffade jag ju Emma I också, och vi tjötade bort 20 minuter rätt fort :) Jätte kul att träffa dig Emma! Tycker vi kan ta en fika någon dag :)

Nu ska jag förbereda lite chirre o dirre till Talang börjar. Blir att somna tidigt ikväll, workwork tidigt imorgon!

Pasta al dente?

Ett råd till alla er som är intresserad av att fortsätta äta pasta. Läs inte det här inlägget.

Ett råd till alla er som tydligen inte vill fortsätta äta pasta. skit i det då!

Ett råd till alla er som vill äta pasta, men var för nyfikna för att låta bli att läsa dethär inlägget,
LÅT ALDRIG EN KASTRULL MED PASTA STÅ ORÖRD I EN VECKA!

Ett råd till alla er som vill äta pasta, men råkade ha en kastrull stående i en vecka.
Lyft INTE på locket, SLÄNG kastrullen!

Jag lyfte på locket. Jag höll på att kräkas. Jag slängde pastan (läs: den mögliga sörjan). Jag höll på att kräkas igen. Jag tömde soporna med det samma. Jag diskade min kastrull i en evighet.


Jag är inte sugen på pasta...

Vardagslyx!

Gårdagen började med jobb på ett ställe och fortsatte med jobb på ett annat. Men efter att ha stängt vid 18-tiden så började vi lyxa till det lite! Jag, Ida, Anders och Josef åkte till simhallen och solade och badade bubbel. Inte helt fel en helt vanlig onsdag, eller hur ;) Det var  verkligen skönt! Benny gjorde oss sällskap och sen åkte vi till Steakhouse och fläskade i oss lite mat :P jag fick slänga i mig maten på 10 minuter eftersom de skulle stänga, men sen var det tydligen inte så stressigt för de bjöd oss på vanligmunkar. Och det vet ju alla vad det betyder! Inte-slicka-sig-runt-munnen-tävlingen!! Eftersom både Benny och jag klarade att äta hela munken utan att misslyckas, så fortsatte tävlingen i ungefär en timma efter att vi hade lämnat Steakhouse. haha! Jag tror jag har mött min överman när det gäller envishet. Tillslut så gav vi upp samtidigt. Fast, jag vann nog ändå lite. ;)

Ema joinade oss och två filmer senare kan jag konstatera att Twilight är en utav de bästa filmerna jag sett! OCH att "My best friend's girl" är en utav de sjukaste filmerna jag sett.


Tack för tanken! Det värmde

Smålandstidningen

Dagens ris
Det vidrigaste riset till dig gubbe,
som på tisdagsmorgonen bad
butikspersonalen på Bokia att
"dra åt helvete".
Fy skäms för ditt respektlösa beteende!

Annan kund
Nässjö



I couldn't see this one coming

Vila i frid, världens bästa tv-serie. Jag är inte riktigt redo för dethär än, men vad är One Tree Hill utan de bästa karaktärena? Man kan inte ersätta Lucas & Peyton! Jag förbereder mig för sista avsnittet på säsong 6, och massor av gråt.


Pysslat i köket


Jag missade att ta en "Före"-bild. Här har jag redan gjort den översta raden av kaklet svart, och påbörjat det vita.




Kolla skillnaden på hur det var innan! Gulnat och fult. usch, det såg ännu
värre ut i verkligheten, svårt att fånga det på bild.


Slutresultatet!


Slutresultat!


Slutresultat!

Slänger in en kass bild på mina nya krukor också :P



Eurovisionsschlagerfestivalen

Jag är imponerad av årets utbud! Jag brukar hitta en MAX två bidrag som är vettiga och skulle funka som vinnare för mig, (sen vinner de aldrig iaf men endå). Men iår är det faktiskt en hel del bra bidrag ju!

Så hejja Rumänien, Norge, Island, Tyskland, Ukraina, Azerbadjan, Finland och så får vi ju inte glömma självaste Svärjet! 
(ska vi slå vad om att de här bidragen bildar topp 8? ) bakifrån om det blir som det brukar med mina favoriter! Men nej, i år tror jag faktiskt på att iallafall NÅGOT utav dessa bidrag kan vinna! Annars blir jag besviken! så de så.

En billig kalasfylla

Martinas och min plan för gårdagen, var att komma undan gratis hela kvällen. Det gick väldigt bra till en början, särskilt när vi afterworkade med jobbet och det bjöds på diverse förfriskningar. Men vi kände att det inte var nog, så med hjälp av ett mycket speciellt päron gick vi, nej förresten, vi klättrade hem till Marcus för att bli bjudna på lite av det mesta. Har några svaga minnen av både hemmagjord lakrisshot, öl, tequila och jäger. När vi kände oss redo så tog vi vårt mycket speciella päron och traskade tillbaka till hotellet.  Det är otroligt att jag kom in, men ännu otroligare att jag kom UT! Men det var här jag gjorde missen. Traskade fram till baren och beställde en redbull+jäger. Dricker ett par klunkar (som inte var särskilt nödvändiga i det tillståndet) och gav sedan bort den 99kronor-dyra-drinken till en mycket överraskad men lycklig herr Lundberg för att sedan lalla till bryggeriet där allt tar stopp. Anton tar över min förmåga att, låt mig se nu, tänka, stå, gå, prata, och se.

Det är tur att man har en vän som är villig att traska gata upp och gata ner för att sedan riskera att skada både sig själv och andra när jag hoppar upp på pakethållarn och börjar vifta med bena, och följa mig hela vägen hem.

Så det blev en nästan-gratis-kalasfylla-med-ett-härligt-gäng!

(och jag har partajat för en månad)



Lite nytt!

Jag tog en sväng på stan idag och införskaffade två fina krukor till köket, kan hända att jag bjuder på en bild framöver, men inte just nu. Jag har inte riktigt tid, Efter att ha klämt in en fika med Sofie också så blev jag plötsligt lite stressad. Klockan 18.00 ska jag nämligen befinna mig på hotellet för lite after work med just worket. Kan bli riktigt najs! :)

Killevippen!

Spontant

Jag hamnade ute i skogen ikväll visst. Efter att ha jobbat fram till klockan 15 gick jag ner till Karro på Greens och tjötade lite, kikade på ett par snygga jeans, som tyvärr inte fanns i min storlek, och bestämde mig för att åka in till A6 sådär lite spontant. Efter att ha fått dissen av Ema så chansade jag på att få med mamma, så jag åkte ut hit och väntade på att hon skulle sluta. Och efter lite tjat så fick jag faktiskt med henne. Gissa vem som handlade mest sen när vi väl var där :P Just det, mamisen. Själv kom jag hem med ett par skor från H&M. Inga jeans. :( Verkar helt omöjligt att hitta ett par vettiga brallor som sitter som dom ska som finns i min storlek!

Så ikväll blir det att slagga på soffan i Forserum. Ska nog ge mig på lite sims spelande nu innan det är dags att blunda.

långhelg på G

Först och främst! Grattis Carl Philip, en dag i efterskott! SNYGGO!

Morsningkorsning.

Då var det dags för veckans sista arbetsdag. Känns braa! För nästa vecka drar det igång på riktigt med 5-6 dagars arbetsveckor fram till semestern. Det är jag inte riktigt van vid. Och definitivt inte de tidiga mornarna som börjar komma också. uuh.

Men som sagt, idag är det torsdag och jag ska strax iväg och jobba fram till klockan 15. Sen funderar jag på att fortsätta med mitt plastande. 1/3 är klart nu och än så länge ser det helt okej ut. Imorgon ska jag på after work med jobbet och på lördag är jag bjuden på lite grillning hemma hos Lisa! Kan nog bli en riktigt bra helg dethär. :)


ESC

Nu har jag slagit över till Eurovision Song Contest istället, och självklart håller jag alla tummarna för att Malena kommer med till finalen på lördag. Och det tror jag faktiskt att hon gör, hon är den mest musikaliska artist Sverige har bidraget med på många många år! (och detta kommer från någon som inte ens ville ha henne vidare från början).

MEN en sak som gjorde mig grymt besviken var Montenegros bidrag. Hörde det på radion för några dagar sen, och tyckte det var riktigt bra! Men idag var det verkligen hur dåligt som helst, hon ska nog hålla sig borta från att sjunga live, och att stå på scen, för det var ingen vacker syn. Men på radio funkar den!

I övrigt så håller jag även tummarna för Rumänien och Island!

Peppning!

Jag kunde inte stå emot den enorma adrenalinkick man fick av att se allt folk börja springa runtomkring en. Så jag sprang, eller ja, joggade runt Vårruset. Passade kanske inte in i startfältet "springa fort" där jag stod, men va fasen. Jag kunde inte låta bli att skratta gott när folk började gå av utmattning efter 200 meter. :P mohaha. Min hostattack efter det där varvet var ett tecken på att jag kanske inte borde sprungit. Men skulle jag ha den där medaljen skulle jag fasen förtjäna den också! inte strosa runt och njuta av naturen.

Nu ligger jag i soffan framför Desperate Housewifes och tar igen mig. Måste gå och duscha också, men jag är så sjukt stel, orkar inte röra mig än på en timme :P

Plastfilmandet är inte klart än, men lägger upp en bild på resultatet! :)

Ibland är man hatad på jobbet

Snart är det dags att göra sig klar för Vårruset, men just nu sitter jag och beskådar mitt plastfilmspyssel som jag ägnat mig åt den senaste timmen. Har bara börjat lite smått, men det ser rätt okej ut. Tror det kan bli rätt bra faktiskt! Inte kan det bli värre än innan iaf.

Men nej, det blir faktiskt inget löpande på Vårruset för mig. Jag är fortfarande förkyld och vågar verkligen inte riskera att bli sämre igen, det klarar varken min ekonomi eller mitt psyke av. Så det får helt enkelt bli en promenad, har man anmält sig så har man! Men det är ju skit, jag som taggade så för att springa det där varvet.. Jaja, nästa år kanske.

Förresten, jag tänkte att jag skulle dra åt helvete när jag ändå är i farten. :P

Go gorbys!

Efter flera timmars slitande, har jag nu provsmakat mina allra första hemmagjorda piroger. Men nej, det ska vara gorbys! Inte nog med att de som fruktansvärda ut, de smakade lite för mycket deg. Nu har jag iallafall mat i frysen ett tag framöver, men när sen ska äta piroger i fortsättningen, då får det faktiskt bli gorbys. 

Halvvägs in i bakandet insåg jag att jag inte hade någon kavel. Fick ta en break och åka till ICA, passade på att köpa mer sånadär vita, så nu är alla sladdar uppspikade! Om en timme börjar jag jobba, (fick börja en halvtimme tidigare för att gå igenom lite viktigheter inför sommarn), men innan dess ska jag åka förbi Colorama och köpa plastfilm. Ni ska få se vad jag ska med den till sen när det är färdigt.  ;)


Min nya grej

Min nya kvällssyssla har blivit att titta på och inspireras av andras så himla fina hem! På StyleRoom.se kan man få hur mycket tips och idéer som helst, och jag är helt fast. Jag kan sitta flera timmar i sträck och bläddra bland en massa album och drömma mig bort. Hela tiden får man nya idéer till hur man skulle vilja ha det här hemma. Mitt senaste hittepå är en kista att ha i hörnet vid min tv-bänk. Men jag har haft lite problem med att hitta någon, verkar som att man får leta sig till någon loppis eller second hand affär. Har ev. hittat en på IKEA som man skulle kunna måla vit. Ska dessutom inhandla ett vitt soffbord framöver.

Det bästa med StyleRoom är att alla är så hjälpsamma och kommer med tips och idéer för att hjälpa varandra. Det dröjer nog inte länge innan jag har lagt upp en användare där. Skulle va kul att höra vad folk kommer med för tips till min lya! :)


Duktig flicka!

Sådärja, det tog mig i princip hela dagen men nu är lägenhet bebolig igen! :) Jag har till och med varit och slängt tidningar och flaskor. Fick för mig att spika lite också, så nu ligger det inte riktigt lika mkt sladdar på golvet, ska försöka få upp resten imorgon, dom där vita små grejerna med spikar räckte inte riktigt.

Lagade en ny fläskfilé-rätt idag också, riktigt smarrig! Eller den var inte jätte smarrig, men den kommer att bli nästa gång när jag skippar gorgonzolan, den hörde inte riktigt hemma där kände jag, men det gick absolut att äta nu också!

Nu har Ema varit här och tjötat bort ett par timmar, stackarn skulle upp o jobba imorgon kl. 6 så hon var tvungen att nana kudden nu ganska tidigt. Men vi såg säsongsavslutningen av Wipeout, och det ÄR SÅ GRYMT KUL! Snacka om att jag vill köra dom banorna! På tal om att jobba så blev jag lite överraskad när jag tittade på schemat och såg att jag börjar vid 16 imon, trodde nämligen att jag började vid 15. Där ser man.. Tur att jag kollade.

Nej, ska väl kika lite på Söndagsparty med Filip och Fredrik nu, funderar på att lägga mig hyfsat tidigt idag..

Killevippen!

Snyggo vs. Snyggo



 













 


  


Mumsfillibabba!  ;)

Måste. Börja. Städa.

Jag har verkligen vänt på dygnet nu efter denna veckan. Ingen jätte bra idé, tids nog måste man ju vända tillbaka igen, och det är alltid lika jobbigt. Men, den kommande veckan börjar jag inte tidigare än 10 en enda dag (som det ser ut nu). Så det är ju ingen störra fara för tillfället.

Igårkväll lagades det god mat och efterätt tillsammans med blekemma och retardfidde. Vi tjötade bort ett par timmar rätt fort, tittade på American Pie en sväng och åkte upp till Anton på Statoil och sällskapade lite grann. En precis lagom lördagkväll, och ändå vaknar jag upp med ont i halsen idag. Men det har gått över lite nu, som tur är.

Idag är det söndag, och det innebär en mycket bra tv-dag, med repriser av de allra bästa serierna på min favorit kanal, 5:an! Men det maratoner börjar inte förän tidigast 14.20 (brothers & sisters är inget måste), så jag har visst gott om tid att städa. En riktigMåste bara komma igång också, fastnade framför Robinson nu. Hejja Erik!

hur sjukt äre inte?

Läs! Det är ju helt sjukt! Hur kan man va så jävla dum i huvet, rent ut sagt. 150 jäkla burkar! Han ska va glad att han lever idag.

Nej, snälla säg inte att det är dags för åska o blixtar igen. Jag hatar verkligen det. :S Det räcker väl med två omgångar idag..

Btw. Fredag idag ;) o ja e ledig hela helgen! weho! Ikväll blire chips o cola o zappande mellan Så ska det låta och hockey-VM. Ska till Jönköping och va taxi inatt också.

Anton o jag har vääärldens grej på G. :)

Morsningkorsning!

Jag lyckades faktiskt somna rätt vettigt igår, runt 23 tiden. Det är mycket senare än vad jag är van vid när jag ska upp såhär tidigt, men med tanke på tidigare kvällar i veckan så var det rätt bra gjort. Och jag kom ju faktiskt upp nu på morgonen också. Nu är väskan packad, frukosten uppäten och det är bara tandborstning kvar innan det är dags att gå och jobba lite. En positiv sak är att jag faktiskt kunde andas normalt när jag vaknade idag! framsteg.

Underskattade min förkyldning.

Duktiga hunden har lärt sig att sova länge! Jag vaknade innan henne idag, klockan 9.20. imponerad! Jag hatar mornarna, då känns det som att man är sjukast i världen ungefär. Sen blir det bättre allt medan timmarna går. Men idag var jag nog lite för hurtig. Tog en välbehövlig dusch, åt frukost och gick sedan en promenad med Mitzi till mammas jobb och tillbaka. Sen var jag helt slut.. Men nu har jag lagat mat och fixat så nu ska jag bara ligga i soffan tills mami kommer hem och det är dags för mig att åka hem, sen fortsätta att ligga i soffan hemma. Fick nämligen möjligheten att jobba imorgon, och jag behöver verkligen dom pengarna så det spelar ingen roll hur jag mår. Det är ett rätt lagom pass också på 6 timmar sådet ska jag nog klara. Blir att åka ut hit efter det och va hundvakt hela dagen/kvällen.

Sova lite nu kanske.

äcklojag.

Mami ringde och bjöd ut mig till skogen, hon kom fram till att jag lika gärna kunde sitta där som att sitta hos mig, och då skulle vi båda få lite sällskap till på köpet. Hon är inte dum min mamma! :) Så här sitter jag nu i soffan och kikar Greys Anatomy och mami har precis gått och lagt sig. Det var inte mycket till sällskap där inte :P hehe. Men jag förstår henne, hon ska ju upp vid 04.50 imorgon, medan jag kan sova hur länge jag vill.

Har suttit och letat resor hela dagen, skulle va så himla kul att bjuda med mamma på en utlandsresa nu när hon fyller jämt i sommar. Tyvärr så verkar inte min plånbok ha råd med det just nu.. Men jag har ett alternativ som är lite billigare. Vi får väl se när det närmar sig, det är ju ett par månader kvar tills hon fyller.

Tror det är dags att ta en dusch imonbitti och vakna till liv lite. När jag kom hit innan möttes jag av kommentaren: "-Men fy, hur ser du ut? usch." haha. inte särskilt fräsch om man säger så. Men är man sjuk så är man. Och då får man se ut precis hur man vill, tycker jag.

Det är mycket som går emot mig just nu känns det som. Dåligt med jobb, sjuk, inställd mycket viktig roadtrip, och så fick jag precis reda på att min Bokia-kurs jag skulle åkt på nästa helg blivit inställd. lite lagom besviken. skulle verkligen behöva höra något positivt just nu!


typiskt mig.

En sånhär:

 

Plus lite sånthär:



Är ingen bra kombination. Det är lite knepigt o kladdigt att byta kanal o ändra volymen nu.

uttråkad och trött

Paketet som kom var min bikini jag beställde från Ellos för ett par månader sen, den hade jag helt glömt bort! Men det var ju en trevlig överraskning :) hehe. Hade jag inte varit så förkyld så hade jag gått ut och regndansat i min nya bikini, men det är väl kanske ingen bra idé.

Jag tänkte ställa mig och baka piroger nu för en stund sen, men det blev ganska svårt när jag insåg att jag varken hade mjölk eller champinjoner hemma. Sen kom jag på den briljanta idéen att göra pannkakor. Men jag hade fortfarande ingen mjölk hemma. Sen tänkte jag att jag skulle lyxa till det med fläskfilé i gorgonzola, men sedär, det saknades purjolök. Nu efter många om och men så blir det pasta med ost och skinksås. Måste bara vänta på att skinkan tinar upp. Det lär ju ta ett par timmar.

Efter att ha levt framför tvn i två dagar har jag två priser att dela ut i denhär sjukperiodens "Reklam Award", eller nåt.

Bästa reklamen- Arla reklamen, jag bara älskar ungens dialekt när han ropar på kooossera!
Sämsta reklamen- Tåreklamen, uäh! fruktansvärd.






Com hem suger

Var utan internet i flera timmar igårkväll, jäkla com hem, dom suger. :(

Men jag klarade mig iofs rätt bra ändå, det var ju tisdag! Vilket innebär Ugly Betty och Desperate Housewives, och så blev det lite Christine på det också, man blir ju inte precis trött av att ligga i soffan en hel dag.. Men jag fick mig en pizza och lite tidningar så nu ska jag nog palla att ligga här idag också. För jag håller mig hemma en dag till, det är värst på mornarna och jag vill inte få ett bakslag..

Nu ska jag äta lite frukost och läsa Glamour. Oj, nu kommer posten. Det låter som det kommer något stort paket till mig!! spännande!

tjingeling.

Bottenlös

Varför äter man alltid så fruktansvärt mycket när man ligger hemma och är sjuk? För att man är så fruktansvärt uttråkad såklart. Men idag finns det verkligen ingen botten i mig. Nu sitter jag och mumsar lite Marabou-Daim, och jag är så fruktansvärt sugen på kebabtallrik ikväll.. det hade suttit fiint! Lite tycka-synd-om-sig-själv-lyx sådär. :)

Har slut på smör också, och så är jag jätte sugen på varm nyponsoppa med mandelbiskvier, chips och dipp hade vatt gott, och cola, eller scones. ja ni fattar poängen va?

Nu ska jag återgå till Vänner.

Jag hoppas jag får en andra chans

Det är ju ta mig tusan inte sant asså. Vaknar upp utan röst, med feber och världens hosta. Jag fick ju bara inte bli sämre tills idag alltså! Det var ju idag jag skulle ut på en väldigt betydelsefull roadtrip. Men icke. Här sitter jag och snorar i soffan istället. Och saknar nåt sjukt mycket att jag inte har köpt den tredje säsongen av one tree hill, för det hade varit precis lagom ansträngande just nu. Men jag är inte helt förlorad, alldeles strax ligger avsnitt 22 på säsong 6 på datorn :) Det får nog bli några avsnitt av Entourage idag också, är ju inne på säsong 2 nu!

Nej, jag funderar på om jag ska knäcka en till alvedon nu.. den första hjälpte inte särskilt.

btw. håll tummarna för att jag får en andra chans!

Feber-Emli :(

Sådär ja, nu är jag uppbunkrad i soffan för att inte lämna den mer idag. Jo, för att hämta popcorn och saft. Men inte annars, för jag fryser som sjutton och halsonten har gått över till kliande hosta, och att gå upp vid 5 imorse hjälpte mig inte särskilt mycket att bli pigg. Jobbet gick ändå rätt smidigt, men nu är jag riktigt trött. Kommer somna vid åtta ikväll..Det skulle iofs vara rätt bra eftersom jag ska ut på en roadtrip efter jobbet imorgon, och lär inte komma hem förrän ganska sent. och så ska man upp vid 5 på onsdag igen. uäh! hatar att börja så tidigt, men det är lika bra att vänja sig, i sommar blir det många sådana mornar.

Min tv-kväll:

Hockey nu-18.30
Nyheterna 18.30-19.00
2 ½ men 19.00-19.30
Vänner 19.30-20.00
Färjan 2 20.00-21.00 (om jag fortf. är vaken)
Spårlöst 21.00-22.00 (om jag fortf. är vaken)

tur att jag har sovmorgon imon iaf! behöver inte gå upp förrän halv 8.


Inte alls sugen.

Precis hemkommen från jobbet nu. och fem minuter innan vi skulle stänga så ringer telefonen och jag ges mer jobb. Så det är bara att hoppa upp ur sängen imorgon klockan 5. Självklart vill jag ha jobbtider! Men usch, sluta vid 21 o sen börja vid 06 är ingen höjdare asså.

Så jag orkar inte skriva här mer nu för jag måste försöka sova för att få ihop några timmar.

Confession from a lonely heart.




Det är när man ser äkta kärlek som man saknar den som mest.



back on track

gött att man kan hålla läsarantalet uppe fast man inte bloggat på en vecka! inte illa alls.

Nu ligger jag nerbäddad  i min säng efter en toppenkalaskväll hos Knodd & Benny med massa god mat, härligt sällskap och en spännande polisjakt i trädgården, som tyvärr slutade rätt odramatiskt. Kvällen avslutades med en isande kall promenad genom Nässjö-stad. Skönt att ha min Ema hemma igen så man har lite vandringssällskap :) (självklart är det inte bara därför jag är glad att ha henne hemma).Hon är rätt bra att ha annars också ;)

Känner jag mig själv rätt så ligger jag med en smaskig halsont imorgon. save me from that, please!

natti!

RSS 2.0