hej sålänge.

Hemma från Tunisien. Det var en riktigt bra vecka, sjukt skönt med lite sol och värme!

Känner mig förtillfället inte riktigt nöjd med tillvaron, har inte gjort det på ett bra tag och det känns inte roligt att blogga när man bara skriver om tråkigheter så jag lägger väl ner, igen. på obestämd tid.

Vem var kvinnan?

Lördag alleredan! Och jag är uppe aaaalldeles för tidigt. Men så är det, jobbet kallar vid 06.20.

Gårdagen blev riktigt händelserik, trots att jag jobbade  nästan hela dagen, 8-18. Efter det hann jag med höstens första besök på gymmet. Jepp, ni läste rätt. Finally har jag tagit tag i det, lite grann iaf ;) Sen blev det snabbt hem o duscha o vidare för en visit hos Green. Åh vad kul det var att träffa alla igen! Det var verkligen alldeles för längesen. Ni är så himla härliga! Anton förde statistik på Johns "spillningar" och slutresultatet var väl en sisådär 7 stycken, vilket resulterade i slut på toapapper. Tur att det finns bomull, haha!

Vid 21.20 bar det av till Jönköping för hela gänget utom mig, som sagt, jobbet kallar nu, alldeles för tidigt för att jag skulle kunna hänga på, även om jag minsann blev sugen! Så jag åkte hemåt och gjorde stopp på nästa fest för lite catching up-, hos grannen. Lite chill hos Anders i ett par timmar med allsång, en massa tjöt, klagomål från grannar som inte finns (öööh!?), bögkonstaterande och arihockey. Kom hem alldeles för sent för att vara på hugget idag, så det får nog bli en powernap i eftermiddag innan helgens höjdpunk- Jubileumsfesten med jobbet- drar igång! :)


Se upp på lagret!

Så hade man använt hjärnan lite för första gången sen studenten. Phu, det var riktigt ansträngande ska ni veta, jag är helt slut nu! MEN! Det var faktiskt riktigt kul också. Jag saknar pluggandan lite. Utmaningen, och att faktiskt lära mig saker. Frågan är fortfarande bara, vad ska jag i så fall läsa?

Nu har jag iallafall skaffat truckkortet. Nu funderar jag på att gå och lägga mig och läsa en bok. Jag är trötter och det är ju faktiskt en dag i morgon också! Fredag dessutom! :) Inte för att det gläder mig så jätte mycket, jag jobbar ju lördag också. Men jag får iallfall träffa Anton och Eve och en massa andra goa människor en sväng på kvällen imon, och det var längesen!:)

Tillbaka i skolbänken

Ja, för en dag iallafall. Idag sitter jag i konferensrummet för truckutbildning mellan klockan 7-17,phu! Wish me luck!


Confessions from an empty wallet

Härmed erkänner jag, Emelie Thelander, att jag har slösat alldeles för mycket pengar idag, onsdagen den 2/9 2009. Men jag ångrar inte ett dugg, så de så!

Dagens inköp:

Gardinfynd på Textilhuset 199:-                                  Bomullsskjorta från JC 349:-




Sirila gentlemän sökes- Karin Brunk Holmqvist
Skumtimmen- Johan Theorin
Vindens skugga- Carlos Ruiz Zafón
Alla var inte mördare- Michael Degen

Vilken ska jag börja med? Vilka ska få följa med till Tunisien?

Utöver detta har jag inhandlat ett par svarta bikinitrosor på Lindex, Motorolja på Biltema till POX:en, handdesinfektion, plus att jag har växlat in 2000kr till resan. Dessutom har jag hunnit med en klippning hos Ewa på Hon&Han, otroligt välbehövligt! Mitt hår börjar äntligen rätta till sig efter alla blekningar. De hade fått in ett otroligt bra mousse som verkligen gav mitt hår glans. Priset låg på 290:-, liiite väl dyrt för lite mousse tyckte jag. Dessutom använde hon en otroligt bra inpackning i mitt hår, men där vågade jag inte ens fråga om priset. Lika bra att låta bli. Men risken är stor att jag pinnar tillbaka dit om ett par dagar och köper detdär mousset ändå.



Hon lämnar huset!

Japp, idag tänker jag faktiskt gå ut. Jag har tröttnat på att ligga inne och jag har en hel del att fixa inför resan. Idag ställde jag klockan på 08.00, lika bra att komma upp i tid. Och nu ska jag alldeles strax ge mig iväg till Jönköping för ett besök hos pappa. Det var väldigt längesen jag träffade honom nu. Verkar som att det blir en sväng till A6, MediaMarkt och Ekohallen också. Jag är på jakt efter handsprit! Inte på MediaMarkt, där ska jag kolla på en kamera, tror jag.

Morsning korsning :)


Höstmys

Överallt läser jag om folk som har ångest inför hösten. Att man inte alls har fått nog utav sommaren och bara längtar tills det blir vår igen. Jag däremot kan inte bärga mig innan det blir mörkt och grått och ruggigt ute! På måndag åker jag till Tunisien med familjen i en vecka, då kommer jag att få mina sista behövda soltimmar denhär sommaren, sen siktar jag på höst!





Tänk att få krypa upp i soffan under en filt, med en bok. Smaska på lite scones och té och gosa in sig i stora tjocka koftor och varma halsdukar. Lyssna på det smattrande regnet mot fönstret, höra vinden vina i träden och se de färgglada löven ta sikte på marken. Gå omkring i regnet och sen krypa ner i en varm säng. Det är höst för mig.



Bra uppfinning!

Nån som vet vad det är? ;)

 


Det är ju självklart en noppmaskin!

En grymt bra uppfinning enligt mig. Ta en titt på resultatet :)

 

kalasbra!


Goodmorning sunshines!

Jag må hon leva, jag må hon leva, jag må hon leeeva ut i hundrade år! (där tog mitt minne slut. Hur går den sen?)

GRATTIS till min underbaraste EMA iaf! Som fyller hela 21!!!! år idag. Stora damen :) Jag tänkte att hon skulle få höra min vackra stämma sjunga dessa rader i telefon, men hon ville inte svara. Hade inte jag heller velat. haha.

Ema & Jag på Gutekällarn sommaren 09.

Bild: Stureplan.se




Förresten så har jag inte ont i halsen idag! Än så länge. Wiiho! Jag ska bara få det att fortsätta såhär bra resten av dagen också, så det blir väl soffan idag igen. Men jag tänkte göra lite nytta och stryka lite tvätt och städa lite i lyan. Men först! Scones och té, lite lyxfrulle såhär på tisdagmorgonen.


RSS 2.0