Fina låtar med Ken


Kolla in världens sötaste unge i videon! Kan jag få honom?






"Ber en bön" skrev han om sin cancersjuka syster, och uppträdde med i Nyhetsmorgon.



Mycket vill ha just nu

Denna grymt häftiga mp3 spelare finns på brando.com,

hade jag inte varit så mesig när det gäller att beställa från utlandet hade jag köpt den här också nu! Asfräck!

 

 





Sjukaktivitetstips?

Jag är världens mest rastlösa människa. Och just nu är det extremt nära att jag ställer mig på golvet och börjar hoppa av uttråkning. TV spel är ju det ultimata när man är sjuk, men det är svårt när man inte äger något. Är det någon som har några bra tips på aktiviteter när man är sjuk? vad som helst, om så bara ett enkelt litet filmtips!



 

 



Det farliga med att vara sjuk..

.. är alla frestelser på nätet. Dessa grymt snygga jeans leggings är jag inte långt ifrån att klicka hem just nu. De finns på ONLY, 259,95kr. Reedit najs med ett par grå bralls i höst!







Sen har jag blivit helt förälskad i denhär stickade koftan, 359,95kr, också från ONLY.



tyvärr är den slut på hemsidan, så nu har jag trackasserat Karro för att se om de har den på Greens här i stan. Håll ett par tummar för det!

baskilusker

En liten tanke slog mig när jag irrade runt på apoteket. Det borde ju vara den plats där man löper störst risk att bli smittad av jordens alla virus. Dit går alla som på nåt vis känner sig sjuka och vill hitta ett botemedel mot både det ena och det andra de tror sig ha blivit smittade av. Jag kunde nästan se alla äckliga små hånflinande virus som svävade omkring framför mitt ansikte, kanske var det till och med ett och annat svininfluensevirus. uäh. Jag borrade in ansiktet i jackan, ryckte åt mig mina mediciner och skyndade snabbt ut i den friska luften. phu, klarade jag mig?


Let's kill some bacterium!!

 

 





Sorry, but I haven't got the time right now.

Neeej! Det kunde inte komma mer olägligt! Vaknade upp vid 04.50 imorse med, just det, ont i halsen. suck. Jag har verkligen inte tid med dethär. På måndag åker jag till Tunisien och då ska jag bara vara frisk! Dessutom innebär resan att jag jobbar rätt lite i september, alltså måste jag ta vara på de tiderna, jag har inte råd att vara sjuk! Nej, dags att kurera mig. Apoteket nästa!


Myskväll på gång!

Det kändes lite konstigt att komma hem idag. Jag har bott hos mamma hela helgen, kändes liksom trevligare att sitta där än att vi skulle sitta själva på varsitt ställe. Iallafall så var det himla tyst och lite ensamt att komma hem till sig själv. Well, jag tänkte mysa till det lite i min ensamhet med, observera kombon! citronsaft, popcorn och varm oboy framför en film.

Valet föll på Dragonfly. En otroligt fin film, som det är jätte längesen jag såg nu.



Nytt med Hassle-gillas!







Tack för lektionen i youtube-klipp syster!

Nöjd helg

Vilken underbar dag dethär har varit! Jag har fått bygga butik hela den här helgen och jag kunde inte ha haft roligare. Det kommer att bli så grymt bra när det är klart. Tyvärr kommer jag inte få vara med på slutfinishen, och jag kommer antagligen inte stå och sälja något i den nya butiken på ett bra tag. Men jag har varit med och byggt det, och jag är så nöjd. Och jag hoppas verkligen att jag hinner hoppa in och ta lite extra pass under hösten.


Godnatt & sov gott

Nu är det sängen nästa för min del. I helgen hjälper jag Bokia att flytta så vid kl. 9 imorgon ska det bäras böcker och byggas hyllor igen. Och jag älskar det! Det är så oerhört kul, så jag går med glädje att lägger mig nu, för att vakna upp och få fortsätta imorgonbitti.

Eftersom jag (fortfarande) inte lärt mig hur man lägger upp en youtube-film i bloggen så länkar jag kvällens godnattvisa. (Är det någon som vet hur man gör så får ni gärna förklara detta mysterium för mig)

http://www.youtube.com/watch?v=3yqM--IMkX4


"Stones taught me to fly
Love, it taught me to cry
So come on courage
Teach me to be shy
It's not hard to fall
But I don't wanna lose
It's not hard to grow
When you know that you just don't know"


Ta vara på Din tid

Varje gång det händer något som kan sluta illa börjar man tänka på att uppskatta det man har, likaså idag. Min kusin råkade ut för en olycka när hon var på hopptävling med sin häst idag. Som väl var så slutade allt bra, men självklart börjar man tro det värsta när man får höra att hon blivit hämtad med ambulans och haft dålig känsel i kroppen.

Det är fruktansvärt att det ska behöva gå såhär långt innan man börjar uppskatta det man har, eller innan man tar tag i något man vill göra som länge legat och grott i tankarna. Det är hemskt att vi ens ska behöva bli påminda att leva våra liv till det yttersta.

 




Det är på tiden att vi börjar uppskatta oss själva, tar vara på ögonblicken, står upp för det vi tror på, visar våra känslor, säger vad vi tycker och fångar varje ögonblick av lycka. tummis på det ! 




 


I'm back

Efter ungefär tre månaders uppehåll ger jag bloggen en ny chans. Kanske kan det hjälpa lite, att få skriva av sig ibland. Försöka få lite rätsida på tankarna och få lite tips och lite hjälp att "hitta mitt kall" som vissa skulle kalla det. Det är värt en chansning, för just nu har jag så sjukt mycket som jag tror att jag vill göra. Eller som jag vill göra litegrann. Kanske är det bara små fåniga ideér på saker som jag inte alls vill göra, men som jag tror att jag vill göra för att jag vill göra något? Dom som känner mig vet att jag tänker väldigt mycket (jag vet inte om det är bra eller dåligt). Nu förstår ni som inte känner mig det också.


Hur ska detta sluta? lite spännande är det faktiskt mitt i allt kaos, eller hur?

Och så föll hon tillbaka í vardagsrutinerna..

Sommaren är slut. Punkt. Det märks tydligt på flera punkter just nu. Bland annat vädret, jobbrutinerna, skolstarten, det är sjuttonhundra seriestarter på varenda kanal, och så har varenda jävel lyft på röven och flytt stan för plugg i varsin ände av Svea rike. Typ. Inte riktigt alla, men det känns så.

Och jag då? Vad gör jag? Jag vaknar på morgonen, tittar mig förvirrat i spegeln och säger tyst till mig själv; "Då kör vi, idag kanske jag faktiskt kommer på det". På kvällen ställer mig framför spegeln igen och tänker (medan tandborsten får göra sitt andra 2-minuters pass för dagen); "Nehe, det kom inte till mig idag heller, men imorgon! Imorgon får jag nog ett svar". Och ungefär såhär fortsätter mina dagar.

Jag känner mig vilsen. Jag vill ha ett mål. Jag vill veta vad jag vill göra med mitt liv. Tänk vad smidigt om någon kunde bestämma åt mig? Jag vill så mycket, men mest av allt vill jag nog uppleva något nytt. Rutiner är farliga. "Vardagen" är något som skrämmer mig något fruktansvärt i dagsläget. Jag vill kunna älska min vardag. Jag vill njuta av varje sekund jag lever, av varje steg jag tar! Och ibland gör jag det.. men bara ibland.

RSS 2.0