Så otroligt typiskt!

Gissa vad! Telefonen ringde idag!
gissa vad! Det var jobbet!
Gissa vad! De frågade om jag kunde jobba!
Gissa när! imorgon!
GISSA VAD! JAG JOBBAR REDAN IMORGON! gaaah!
piss också.

Jaja, det finns inte så mkt att göra åt saken. Nu sitter jag o mumsar fiskgratäng och väntar på att mami ska klippa sig färdigt så vi kan styra kosan mot Nässjö. Jag och Ema ska köpa present till Fidde som fyller år på lördag, sen ska jag svänga förbi ICA en snabbis är det tänkt och kolla läget. Och förhoppningsvis får jag med mig mamma till Jysk också så att jag kan provsitta soffan jag spanat in! :)

Nu är blanketterna till Facket inskickade också. Det börjar trilla in mer och mer räkningar varje månad. Men jag antar att det är lika bra att vänja sig. Denhär månaden var jag smart tycker jag och betalade två månaders mobilräkning, på så sätt kommer jag nu att ligga en månad före med telefonen så om det skulle krisa nån månad med pengar, så kan jag skjuta fram den. klokt tänkt eller hur?


snälla söta rara gulliga!

kan jag få jobba lite, TACK ! Det är så ruttet att bara sitta här och tråka bort. Nu har jag inte jobbat sen i lördags och jag börjar känna paniken komma smygande lite. Jag vill ju jobba! Men imorgon postas mina 9 jobbansökningar. sen får alla hålla tummarna för mig! Det lär behövas.

Igår var helt galet roligt på pyntarfesten! I löööv my work! Jag kan göra i princip vad som helst för att få en tjänst på Bokia! Åh jag lovar att jag kommer att lägga ner hjärta och själ i den butiken. Om jag bara får chansen. Åh vad jag vill ha den chansen. Jag hann även med att kolla in Antons nya lya, riktigt fräsch va den! Billigare än min OCH mitt i stan, men så är det ju en etta också. och det hade jag inte velat ha. Jag får våldgästa hos anton istället när jag går nere på stan... :D

Idag har jag pluggat matte med min bror halva dagen. det är helt sjukt att man lärde sig dom där formlerna! Jag är verkligen värdelös på matte nu för tiden. Inte konstigt när man hade den lärare man hade iofs. Nu ska jag återgå till 2 ½ men!


pyntarfest!

Wei, blev uppringd av mitt kära jobb för en stund sen. Ikväll är det jag som joinar pyntarfesten i "gallerian" i Nässjö! Det ska bli så sjukt kul! Pynta massor sen mat och vin på det. Tror jag skippar vinet dock, måste ju ta mig hem. Om jag inte får tag på Ema och kan tigga till mig en sovplats :P

Nu ska jag strax fram och träna en sväng, sen blir det Nässjö och fika med Matilda. Ska försöka hinna med att ta en titt på Greens lägenhet också innan pyntandet. Men den jäveln tryckte av mitt samtal innan. jag tror han sov, tss. :P Jag känner nämligen igen den reflexen!


Stå upp för ditt samhälle!

Det är när det börjar krisa som befolkningen i lilla Forserum går samman och kämpar för sitt lilla samhälle. Igår gick jag samman med dem, genom att skriva under på namninsamlingen framme på Konsum angående högstadiet i Forserum. Självklart ska det finnas kvar! Det är ju anledningen till att vi flyttade hit!

Dagens planer är lite ovissa. Det blev inget jobb idag heller tyvärr, men jag ska nog ta mig upp till stan en sväng o kolla in Antons nya lya, ta en fika med Matilda? och kanske ta en liten dejt med Ema om hon inte jobbar.

Nu är det julstämning! Jill Johnsons julskiva spelas om och om igen nu. :)

I take a step.

Jag tar mitt pick och pack och flyttar till Nässjö om cirka en månad. Jösses, jag ska flytta hemifrån! Det är helt galet! :P Men det känns bra! Tror att jag kan få det riktigt mysigt i lägenheten faktiskt :) Jag har lovat Fidde att han ska få ha en hink hemma hos mig om han måste spy nångång. Jag antar att han förväntar sig fest?:P haha. Men visst ska det bli det, i januari kör vi kombo, inflyttnings-, + 20års fest!

Förresten så kommer det att finnas en enda regel i min lägenhet. Och det är ett strikt totalförbud på spyor! Och skulle du verkligen verkligen vara tvungen så få du ta mig fan torka upp den själv och det direkt. Annars är alla välkomna när de vill :) haha.

Jag insåg just att det är väldigt mycket som måste köpas. VÄLDIGT mycket. så i julklapp ska jag bara önska mig presentkort på Ikea o jysk. Jysk har faktiskt riktigt mycket fina grejer, dock så vet jag inte om kvallen är så bra.. Men vad gör man, morbror kan ju ev. fixa rabatt ;)

ne nu ska ja fantisera vidare kring mitt möblemang!

Hej mitt vinterland! :)

Dra på trissor vilket snöväder det är! Vi är ju nästan helt insnöade här i lilla Forserum. underbart! Mamma ringde och väckte mig för en timme sen ungefär, och sa att klockan tre när hon slutar så ska infarten vara skottad! Ajaj kapten. Det var bara att lyssna på mammas lilla order. Just nu är massor utav julmusik påväg till min lilla musikmapp. Idag är det en månad till julafton! och igår köpte jag min andra julklapp! weii. jag älskar den här tiden på året!

psst. det är idag det gäller! wish me luck!

Dagens.

Ja min dag började lite sent idag. steg upp vid 11-tiden ungefär.
Men nu har jag bestämt mig för att göra något ordentligt av min lediga dag så nu ska jag strax åka fram och träna, sen ska jag hem och skriva en jädra massa jobbansökningar, och ikväll ska jag till papi och titta på hockeyn. Min stackars mamma trodde att jag skulle hålla mig hemma en kväll för en gångs skull och att hon skulle slippa oroa sig för mig när jag är ute på vägarna.

I morse överraskades min mamma av en lussebulle när hon kom ner i köket, och en lapp där det stod:
"En lussebulle till världens bästa mamma.

Ps. Den är inte så torr som den verkar".

visst är jag snäll? :)

Big news

Emli ska titta på en lägenhet !

se möjligheterna

Förresten så är jag nu hemkommen från min monsterdag på ICA. Jag började vid 7 i morse och slutade vid 20 ikväll. Men jag har iofs haft sammanlagt 2h och 35minuters rast under dagen så det har gått ganska bra. På lunchen gick jag och Sofie till Cecil och åt god buffé, jag testade en ny variant och drack julmust till kinamat. Det funkar klockrent! Halvt in i måltiden kommer vi på två saker. För det första att vi är sugna på tacos och för det andra att vi skulle ha ätit på Bryggeriet, eftersom Albin praktiserar där nu OCH de har tacobuffé. Vi tog en snabb diskution om ifall det var värt att smita ifrån notan och äta vidare 200meter bort. Men det förslaget röstades ner rätt snabbt. Istället satt vi fint kvar och åt oss övermätta (man måste ju passa på när man har betalat dyra stålar) och gick sedan vidare till Bryggeriet och tog en cola och snackade lite skit med Albin i en timme innan det var dags för mig att återvända till arbetet.


Igår hade vi det sjukaste köpet ever! 4 500 KRONOR! Det blev dagens skvaller! hehe.

Nu ska jag nog gå och sova lite, gjorde den förfärliga upptäckten av påsar under ögonen i morse. Det har aldrig hänt förut. skärpning på sovfronten!

Lussepremiär

Härmed har jag nu invigt Lucia. Årets första lussebulle är äten. Det var en ICA lussebulle och den fick godkänt, men visst, det är ju inte som hembakta ;) Jag minns när jag åt min första lussebulle förra året. Det var vid 9 tiden på morgonen, jag var precis hemkommen från Teneriffa och hade suttit på en flygplats i 10 timmar i väntan på ett tåg som sedan blev försenat och gjorde att min hemkomst försenades flera timmar. Men vilken lycka det var att komma hem. Att mysa till det framför tvn en decembermorgon med en lussebulle, en pepparkaka och ett glas kall mjölk, och bara känna sig sådär riktigt hemma.


give me some of that energy, please!

Vad är det med mig egentligen? Jag är verkligen konstant trött. Inatt sov jag typ 10 timmar, men när jag vaknade i morse, vid halv 11, så var jag så trött att jag knappt kunde stå på benen. Detta ledde till att hela förmiddagen har spenderats sovandes i soffan. Vid ett tiden blev jag vaken av att mamma ringde, då fick det  vara nog. Jag gick ut och hämtade posten, åh luft! och började smått göra mig iordning. Nu har jag kollat på senaste One Tree Hill avsnittet, som slutade så galet spännande att jag knappt  kan bärga mig till nästa tisdag! Det får inte hända! och tjae, nu börjar jag bli trött igen..

Men jag börjar jobba vid 15 till 21.15 sen imorgon blir det en väldigt skum dag. Jobbar 7-12, sen jobbar jag igen 15-20. Men under de tre lunchtimmarna ska jag käka lunch med Sofie och vi kan nog få tiden att gå rätt fort :)

Nu ska jag försöka få i mig lite mat så att jag orkar hålla energin uppe hela kvällen i kassan.

en liten tanke som gnager.

Att springa tills man inte kan andas mer kanske fungerar som lösning på problemen ett litet tag. Men så fort man får igång andningen igen så vet man att dom är där. Nu må jag låta väldigt bitter och sne, men faktum är att jag har väldigt mycket att vara glad över. Jag måste sluta vara så otroligt bortskämd. Jag är fullt frisk (sånär som på en skavande lins), min familj mår bra, vissa delar av den bättre än någonsin, jag har två fantastiska vänner som alltid kommer att finnas för mig, hur utspridda vi än är i världen och jag får lagad mat på bordet varenda dag.

Ändå vet vi alla vad det är som saknas.

Det lilla extra.

Men jag är faktiskt värd det bästa, och det bästa det är någon som står för sin kärlek och som vet att kärlek är omätbart och evigt.. Men jag har inte bråttom någonstans. Just nu siktar jag på att flytta hemifrån, och det är något jag måste göra helt på egen hand. Det är ju bara det att ibland känner man sig lite ensam.



love is always patience and kind. It is never jealous. / A walk to remember


Budgetering

Hmm. det är fan på håret asså. Visst, jag skulle säkert ha råd att flytta nu, men hur kul skulle det vara att sitta helpank i den tom lägenhet utan mat och pengar över till annat än hyra och sån skit. Njae, jag vet i fasen asså. Vi får väl se hur dethär artar sig. Om man bara kunde bli garanterad ett gött jobb med start i januari!

snabbgenomgång.

Igår var en väldigt stressad dag och när jag slog mig ner i soffan hemma hos Matte höll jag nästan på att somna. Men jag lyckades hålla mig vaken hela kvällen och eftersom jag var nykter kunde jag ha roligt åt alla andra som inte var det. Jag håller på att lära mig ett nytt trick med pokermarker också. Men en timmes övande igår hjälpte inte så jag får nog fortsätta här hemma idag. jag SKA lära mig! POXen och Emli körde ner till hotellet och efter mycket om och men följde jag faktiskt med in, trots att det kostade hela 100 spänn! frågan är varför det var så dyrt igår, för bandet som spelade var verkligen totalt värdelösa! Nåja, jag höll mig kvar ända till 00.30 eftersom Albin tog till sina puppyeyes och ville ha skjuts hem till Ankeborg. Och eftersom jag är så otroligt snäll och söt så ställde jag givetvis upp!

Idag ska vi ha lite kalas för lillebror. Skulle även firat min lilla söta kusin men eftersom hennes familj har åkt på magsjuka så är de portade här. Ikväll blir det lite förhäng me Knodd o Benny o gänget, sen ska Ema och jag försöka ta oss ut till Grimstorp till Patricks 20årsfest en sväng på något vis. Kvällen har mycket att erbjuda!


Fidde: Vad menar du med att min musiksmak överraskar dig? Jag har bäst musiksmak! :D

Wiii, fredag :)

Jag sov riktigt gott inatt, och ville verkligen inte gå upp när klockan ringde. Men jag hade inte så mkt att säga till om eftersom jag har en butik att öppna vid 10. Efter jobbet blir det träning och ikväll verkar de bli lite häng me Anton och ev. Eve.

Nu ska jag ta en multivitamintablett och vakna till.

peace on you.


(btw, påminn mig om att jag måste bränna ut en U2 skiva till bilen.)

update.

Billig etta i Nässjö sökes, någorlunda "centralt", hyffsat fräsch.

Japp, Emli letar lägenhet. Har faktiskt till och med ringt på en idag, och eventuellt så får jag kika på den på måndag. Jag vet redan att jag inte kommer att få den, eftersom jag gjorde bort mig lite i telefon och det är ganska många som har tittat på den. Men det kan ju vara bra att titta på lite olika och jämföra lite innan man väl tar det stora steget och flyttar. Så länge den är billig och hyfsat fräsch så är jag nöjd.

Idag har det jobbats på Bokia och hunnits med lite solandes i solariet. DESSUTOM fyller lillebror 14 idag, grattis, så han har blivit firad med glass o paket :) jag blev upptvingad vid 06.40 imorse bara för att sjunga lite för honom. men som tur var så fick jag gå och lägga mig efter det och sova vidare några timmar till.

Imorgon hade jag planerat en förmiddag på gymmet, men det blir visst inte så. Jag hoppar in och jobbar på Bokia istället, pengar är ju viktigare! så får vi ta träningen sen på eftermiddagen. Eventuellt kan de bli lite häng i Nässjö på kvällen, vi får väl se vad som dyker upp.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är faktiskt riktigt trött av någon konstig anledning. Vädret, kanske?

Caught in between.


I wanna go down, below the surface.
I'm tired of these superficial words.
Give me something more.
Or just don't give me anything at all.

Standing in between
Scared like hell but needy aswell
Wanna feel love as it should be
wanna be a part of you and me


A year passed by..

Idag är det exakt ett år sedan jag åkte till Teneriffa, för att uthärda fem plågsamma veckor, men det visste jag ju inte då, i denna stund, för ett år sen. Nej då var jag bara sjukligt nervös och satt och väntade på att bli skjutsade upp till Nässjö av mamma och avvinkad på tåget av henne och Fredde. shit, ett helt år har gått. Det var mycket som förändrades efter den resan, men det finns inget ont som inte för något gott med sig, och jag är sjukt stolt över att ha genomfört den tiden där. jag har lärt mig massor om mig själv.

Härmed kan jag även meddela att jag tagit tag i mitt liv. Gymmet och jag har blivit polare :) och idag var det fin utsikt på gymmet. MEN, det finns andra utsikter jag också skulle vilja titta på igen. Dock verkar jag ha nåt återvändsgränden där.
Det bästa med gymmet här i Forserum är att det är så bra "öppettider", 7-22 varje dag. Och med tanke på att dethär är ett ganska litet samhälle kan man om man har tur så hela gymmet för sig själv ibland.

Nu är det snart dags för "Sjukhuset" där min kusin antaligen är med idag.



keep smilin'

Jag bara äälskar den nya alvedonreklamen! jag blir så himla glad varje gång jag ser den. Då är man väldigt lättroad. Jag måste komma ut och träffa folk igen. Efter 4 dagar i soffan så vägrar jag att sitta här mer. Imorgon är det jobb mellan 6-13, sen ska jag köpa present till lillebror som fyller år på torsdag och på kvällen ska jag hitta på något som inte innefattar min soffa. så de så.

Jag vill ha!


If the world comes crashing down

Senaste One Tree Hill avsnittet är genomkört och det är en hel vecka kvar till nästa. Men misströsta icke. Jag har upptäckt ny bra musik. Angels and airwaves är påväg till min winamp lista. Tacka vet jag One Tree Hill. Bästa serien med bästa musiken.


Jag vill bli blond igen!


Born on a different cloud

Godmorgon!

Blev väckt av att telefonen ringde idag, men jag hade ingen röst när jag skulle svara. Verkar som att jag får stå ut med ytterligare en förkyld dag.suck. Angående samtalet så var det min moster som ringde för att berätta att det verkar som att de är med på "sjukhuset" i morgon på tv3. Så det får jag verkligen inte missa!

Jag tror att jag ska göra en Jonna idag, dvs. åka fram och köpa upp konsums hela fruktförråd och tvinga min kropp att bli frisk! Det blir ett litet stopp på solariet också. Jag måste passa på denhär veckan när de har extra bra pris! bara 1kr/minuten och nya rör!


peace on you!

failed

Sorry gullan, Lars Demian fick underkänt av mig. Det var lite för mycket munspelande-tragisk-gubbe för mig. Men om man tar bort all musik och hans röst och bara läser texterna så kan jag också se det fina!

Nu är jag inne på tredje Two and a half men avsnittet för kvällen. Jag gillar att de visar dubbelavsnitt på både trean och sexan på samma kväll! Någon som har ett filmtips till den senare delen av kvällen? Jag är ju ledig imorgon, och det innebär att jag kan vara uppe sent ikväll. Men det är inte så troligt att jag orkar med så värst många timmar till framför någon utav de dumburkar som står framför mig.

ont på näsan.

Ajajaj, det gör ont att snyta sig! Idag håller jag mig också inomhus (förutom jobbet 6-14), och hoppas på att ett mirakel ska ske och göra att förkyldningen vänder.

När jag vaknade i morse vid 04.45 blev jag faktiskt lite fnissig, inte precis normalt vid den tiden på dygnet, men jag hade en sån sjuk dröm. Stackars Albin fick järnets med stryk av ett gäng killar som ville fajtas när vi va ute på nån fest. haha, märks det att någon har tittat på never back down kanske? Albin var lite oförstående när jag skrev till honom på msn innan och frågade om han hade ont. hahah.

Nu sitter jag i soffan och tittar på Färjan, det är liite halvpinsamt att jag kan sjunga med till alla Arvingarnas låtar. Men jag står faktiskt för att de har fina texter och jag hade en liten fas i livet för en sisådär 7 år sen då jag lyssnade massor på Arvingarna.  Låtarna har fastnat liksom. Jonniponni, som förövrigt har telefontrackasserat mig idag med minst 4-5 samtal, har tvingat mig att lyssna på Lars Demian nu, vi får se om det är något att ha, men texterna verkar sjukt fina iaf! :)



Dreaming of a white christmas?

Jag bryr mig inte om att regnet öser ner utanför fönstret. Eller att vinden håller på att ta med sig vår soptunna till andra sidan samhället. Eller att det är nästan 10 plusgrader. När man sitter i kassan på ICA och kund efter kund vill köpa saffran och langar upp julmust, kardemumma, tomtar, ljusstackar etc. på rullbandet, så kan man bara inte låta bli att bli sådär julmysigt glad! och åh, vad jag älskar det!

cpstavning

ja jag vet att jag är sämst på att stava och skriva. börjar bli lite orolig för mig själv faktiskt! Inte kan man tro att jag hade MVG i både Svenska A och B.

time is my enemy

Det har varit en lång dag idag. Både "ten inch hero" och "never back down" var riktigt bra! men tiden går alltid så sjuuukligt långsamt när man är sjuk och ska vara duktig och vila sig. Sen vet ju ni som känner mig att jag är en utav världens mest rastlösa människa, och det gör det ju inte lättare precis. Sen förstår jag inte varför man alltid äter så himla mkt när man bara ligger o slappar?! Antagligen är det för att man inte har något annat att göra, men usch. nu är jag sådär äckelmätt igen!

I vilket fall som helst så börjar snart "dukes of hazzard" snart på tv3. Vi får väl se hur mkt jag orkar se, imorgon ska jag upp och jobba vid kl.6 redan. inte riktigt vad jag är van vid! Denna veckan har jag två så tidiga mornar!


sjuwkiga emli :(

Idag vaknade jag med superduper förkyld näsa. suck. Jag vill verkligen inte vara sjuk nu! Men jag svär på att det är jonna som har smittat mig via telefonen! garanterat är det så!

En positiv sak är ju att jag får spendera hela dagen i sängen :) Och jag ska passa på att titta på filmerna jag hyrde igår för min barnvaktskväll, "Ten inch hero" och "never back down". Jag såg nämligen inte någon utav dem utan hittade 3000 miles to Graceland på kanal 5. Typiskt nog så missade jag de sista 10 minutrarna eftersom moster och hennes man och mami kom tillbaka och det var dags för mig o mami att traska hem. Så är det någon som har den filmen, får man låna? :)


My McDreamy




Jag tror att vi skulle kunna bli lyckliga han och jag. John Mayer, jag, hans gitarr och hans röst. Sen kommer jag leva lycklig i alla mina dagar! :) Han kommer att spela "slow dancing in a burning room" för mig varje kväll innan jag somnar,


Något för dig?












Ema & jag läste kontaktannonser i DN i söndags. hahahaha!

Long gone loser

Idag är en hata allt och alla-dag. Jag är sur, arg, ful, illamående (kan bero på att jag smällt i mig en halv pizza), och vill bara sätta mig i ett hörn och gråta. Det blev garanterat inte bättre när mami kom hem från jobbet och inom loppet av 10 minuter hade jag fått en hel drös av klagomål på mig.

Idag vill jag bara släcka alla lampor och sätta mig och stirra ut i mörkret, i min egna ensamhet i min egna lägenhet. Men vänta nu, jag har ju inget jäkla jobb och har inte råd med nån egen jävla lägenhet. suck.

fel va mig

Nej det var visst inte nån valvaka nu. Det var visst vid 11 ikväll det började. Vi får väl se om jag känner att jag vill vara lika insatt då. hmm, tveksamt.

Nu har jag precis kommit hem från solariet. det är så galet varmt i den där maskinen, men det ger mer färg än dom nya. Och färg kan jag verkligen behöva. Känner mig så himla blek. Nej nu tror jag nästan att det får bli en liten promenad i det fina vintervädret.

Presidentvalet i USA

Vet ni vad gott folk. Nu har jag precis stigit upp efter en goood natts sömn! Jag sitter och äter en smarrig frukost framför "Postis Per" på Nickelodion. Är det någon mer än jag som äter kräm & mjölk separat?

Om en timme börjar de tv sända utvecklingen av presidentvalet i USA, och jag tror faktiskt att jag ska sitta bänkad här i soffan och följa det hela. jag har ändå inget bättre för mig idag, (hade nämligen hoppats på jobb), och jag har bestämt mig för att bli lite mer insatt i sånthär.

Än så länge har jag en halv arbetsdag denna veckan, imorgon. Det suger. Man blir fan deprimerad av dethär! Håller tummarna för ett viktigt samtal idag!

oj nu händer det spännande grejer på Postis Per!

svampbob fyrkant på norska är ingen hit!

Nu är dom och rör runt i min traditionella jul! Men jag tror att det är dags för mig att växa upp lite, och släppa liite på traditionerna. Och det har jag ju iofs redan gjort eftersom jag börjar fira jul redan nu, med pepparkakor och julmust :) och jag har dessutom precis avnjutit en tallrik risgrynsgröt. julkänsla!

Om nån timme åker jag till huskvarna för hockeykväll med papi o syster. Papi ska dessutom få sin julklapp. julkänsla sa vi va? Som jag faktiskt kan avslöja nu, eftersom det bara är några timmar kvar. Jag och mina systrar ska bjuda papi på Status Quo i Kinnarps den 5:e december. Jag och min ena syster ska dessutom sällskapa honom på detta event. Jag trodde inte jag visste vilka Status Quo var, men Fidde sa att det gjorde jag visst det. det gör tydligen alla.

Ema och jag tog en extra sväng i Korsberga idag för att spana lite på Ronny & Ragges korvmojj. Vi har dessutom beslutat oss för att äta på Brittas restaurang någon dag framöver. Vi har dessutom bestämt att nästa gång det kommer snö ska vi ha införskaffat oss pulkor, och tummat, 2 gånger, på att vi nästa sommar ska paddla kajak till en ö, ha grillkväll, tälta, bada vid klipporna, och sedan paddla hem dagen därpå, detta tillsammans med massa härligt folk! visst låter det härligt?!


Veeeem, bor i en ananas ut i det blå?

gravity, stay the hell away from me

I en bäddsoffa, på stallvägen, på campus, i Växjö, med en galen katt och dennes minst sagt galne ägare. Det är min situation just för tillfället.

Ema spenderar natten hos Bettan tillsammans med Sudd, medans jag sällskapar Ponni här ute på campus tillsammans med Pim Pim, som den senaste halvtimmen sprungit fram och tillbaka på dessa 26kvadrat, ett 30tal gånger, men nu äntligen somnat in för kvällen. Oturligt nog på min kudde.

Förresten så måste jag bara fråga om någon någonsin har betalat så mycket som 27 riksdaler för en 1,5 liters Coca Cola?! Det kan ta mej fan inte vara lagligt att ta så mycket betalt för lite cola! Denna incident fick självklart min hjärna att gå på högvarv, så nu klurar jag lite kring frågan: -Hur mycket är det mesta någon någonsin har betalat för en 1,5 liters cola? Jag har ju liksom inget annat att roa mig med nu när även Jonna somnat in för natten. Tyvärr så hittar jag ingen information när jag googlar dethär, men är det någon som sitter inne med en erfarenhet av ett coca cola  1,5 liters köp på mer än 27kr så hojta till!

Ema och jag hittade en så sjukt rolig kontaktannons idag när vi lusläste kontaktannonssidorna i DN. haha!! bästa någonsin! Den kommer upp på bild imorgon! Nu är det väl dags att även jag nanar lite kudde.

Gonatt :)


I don't trust myself

Helt otippat hamnade jag i Växjö idag, och just nu sitter jag o Ema i Bettans soffa och kollar på Hål i väggen, i väntan på att Ponni o Sudd ska komma tillbaka från affären och en Frödinge kladdkaka. Vi har dessutom delat på en hawaii med kebabsås och en kebabpizza ikväll. Låter som en ganska bra söndag eller hur?

Gårdagen var helt sjukt kul, som vanligt när man umgås med så härliga människor! Jag, Ponni och Palm lyckades även fjäska in oss på hotellet, trots att det var 20-års gräns. Eller tjae, det var väl kanske mest Josef som mutade vakten då. Hur han gjorde det vill jag inte veta, haha! Det blev en natt-french på Statoil efter hotellet och sen spenderade vi ytterligare några timmar hemma hos Knodd o Benny. Vid 4 tiden ramlade vi i säng, alla tre(jag ema o ponni) hemma hos Ema, efter en väldigt kall men välbehövd promenad genom stan.

Nej nu börjar vi bli lite oroliga över vart dendär kladdkakan tagit vägen. Bäst att ringa och kolla.

By the way, imon är jag o Ema tillbaka i stan igen!


Ponni & Ema är min lördag

Fy vad vi ska slå runt ikväll babes! Jag kan knappt bärga mig! Hade suttit fint med ett stort dansgolv också, men vad gör man när man bor i en stad där det finns ett dansställe och de har 20 års gräns?! Men tro mig, vi skulle kunna roa oss om vi så satt fast i en yttepytteliten brunn!

Nu ska jag snart hämta upp Ponni på stationen här i Forserum, sen tar vi POXen och styr mot Jönköping för några timmars shopping!

Dagen ser för övrigt ut som så att det ev. blir ett par timmars pulkaåkning vid 16tiden. Vid 18 ska jag vara i simhallen och festa med lite gamla klasskompisar i ett par timmar. Sen traskas det troligtvis vidare till Majk på kvällen. Tight schema, men det funkar! Man måste vara flexibel! :) haha.

Förresten, så insåg jag precis att barskåpet är helt tomt. Hur lösa detta? I'll figure something out!

RSS 2.0