Jag söker ..


..nån som vill följa med mig på en kurs i julklappsinslagning!

När: 25/11 kl.18.30-21.30
Var: Vuxenskolan i Nässjö
Kostnad: 140:-


http://jul.blogsome.com/images/julklapp_r.jpg

even if the sky is falling down

Tjatja!

Som en liten överraskning så kommer det ett inlägg så här på tisdagseftermiddagen! Surprise! Sitter hemma hos mamma i soffan framför tvn o slappslappslappar! Men, jag har faktiskt gjort lite nytta idag. Jag hade en lagom jobbig arbetsdag, 8-11.45, hi. Nästan fånigt kort pass, men det är lika bra jag vänjer mig, jag har ju ganska många såna framöver nu när de nya schemana börjar gälla. Det suger. Men jag har faktiskt gått och sökt ett extra jobb till. Vi får väl se om jag får nåt svar och vad de säger isf. Jag vet faktiskt inte ens om jag vill ha det. Men det hade ju varit en liten extra inkomstkälla, och något annat än det jag gör nu. För helt ärligt, är jag sjukt trött på´t. På all kritik, på att känna mig övervakad och på att serva andra. Kanske låter det allvarligare än vad det är, men det är hur det känns som räknas eller hur?

Just nu vill jag bara ha jul! Jag längtar nåt så galet mycket till advent, ljusstakar, lussebullsbak, lucia, julklappsinslagning, julmatslagning, julgodisbakning, granpyntning, julmusik, åååh! Jag älskar julen! Ska jag berätta en hemlis? Varje dag på jobbet så tar jag en liten sväng runt julpyntshyllorna och drömmer mig bort en stund bland alla fina tomtar :) Jag har till och med gett förslaget att vi ska spela julmusik varje morgon innan öppning, men det är inte direkt nån som har nappat på idén...än. ;)

Nu ska jag återgå till min halsduksstickning!

Love is all around me, except with me



Gud vad jag saknar kärlek.

Ledig idag :)

Skönt skönt skönt!

Gick upp vid 9-tiden, käkade frulle, kollade nyhetsmorgoon, läste tidningen och ja, vaknade till helt enkelt. Tog en promenad med Mitzi, fy sjutton vad kallt det är ute! Jag skulle verkligen behöva någon form av kind/näs-värmare om jag ska överleva det kommande halvåret. Nejdå, jag gillar vintern, älskar den till och med! Men när kylan är så bitande så man tror att kinderna ska ramla av, då vet man att man lever!

Nu sitter jag nyduschad i soffan och kollar på "Efter tio" med Malou, riktigt spännande diskussion om hur/varför man skriver deckare, och hur det kommer sig att vi har ett så stort behov att läsa om sånt som vi är så rädda ska hända oss själva.

Är förövrigt helt såld på The Sounds just nu! gilla gilla gilla!






DAGENS VILL HA!



BILJETT TILL WINNERBÄCK I HÖST!

Dagens..

..låt: Beatbox-The Sounds
..TV: Desperate Housewifes
..Väder: Snö!
..Gilla: 2 månader till lucia
..Ogilla: att jag går ner på halvtid om två veckor.
..läsning: Vindens skugga- Carlos Ruiz Zafón
..möte: fika med Anton :)

Imorgon ska jag följa med min bror till Jönköping för lite vintershopping. Kul för honom, jag har knappt ens råd med bensinen dit egentligen. Min plånbok suger just nu. :(





Torsdag

Låt mig presentera: -"Veckans datahacker, Emelie Thelander!"

Dessa ord sitter fint uppklistrade på dörren upp till personalavdelningen på jobbet, tack vare Erik. Eller ja, egentligen tack vare att jag lyckades låsa en dator idag. En ganska välanvänd dator dessutom. Och jag kunde inte laga den. Men jag försökte! Sen fick chefen lägga ungefär en timme på att fixa till efter mig. Ooops. Så det kan gå.

Efter jobbet tänkte jag träna, men istället tog jag en runda på stan för att hitta något att ta på mig på modevisningen på lördag. Men jag hittade inte ett dugg. Så jag kunde lika gärna tränat. Men sen ringde mamma och jag hamnade på FIAB med en tjock fet Capricciosa med kebabsås. Ooops där också.

Imorgon MÅSTE jag träna. Jag ska släpa mig till gymmet efter jobbet vid 18. Inga protester. That's it. Punkt.


Off.On.Off.

För övrigt så har dethär varit ett jobbig dag. Jag mötte verkligheten som jag stängt av så länge, och det gjorde ont, långt in i hjärtat. Och det är så fruktansvärt lätt att spela med och låtsas att allt är bra. Sen, när man har stängt dörren, så kommer alla känslor på en gång och för ett ögonblick låter man allt flöda ut. Sen stänger man av igen. Till nästa gång.

Tack för den långa fina pratstunden Ema <3 Det hjälpte mig att få lite perspektiv :)



Saknar!



Förstår ni att jag saknar mina älsklingar när jag får såhär fina kommentarer på bloggen?! Åh, Ema & Ponni, jag saknar er så sjukt mycket!



Ni är bäst <3

2000-talets matlagningsprogram

Det blev en lång och härlig promenad med hunden, och jag passade på att ta lite mysiga höstbilder på henne. Tyvärr har jag inte fått in dem på datorn än, men det kan hända att de kommer upp framöver :) Eftersom jag har hamnat i ett stim av otur nu så blev jag inte ett dugg chockad när kameran började ge ifrån sig rökpuffar ochröklukt varje gång jag tog ett kort innan. Mot alla odds fungerar den fortfarande, men jag gissar att det bara är en tidsfråga. Blä.

Nu ligger jag i soffan hemma hos mamma och slappar framför "tinas cook-a-long", riktigt biffiga killar som är med i programmet idag. Lite väl uppumpade för min smak, men jag gissar att många andra sitter och dreglar :P Snacka om att locka tittare smart! Killar i bar överkropp som lagar mat tillsammans ;P

Jag vill sooova! Men jag kan inte gå och lägga mig redan. Ska försöka hålla mig vaken till 21 iallafall :P


Hey, who wants to get married?!



http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article5908417.ab

Är inte det här helt sjukt galet?

And we're back on the road!

Poxen is alive again!
och så fasligt dyrt var det inte heller :)



Titta så ren och fin den är! Det var längesen den glänste så, jag ska nog fjäska lite för Poxen med tvätt o städ, då kanske den inte går sönder mer på ett tag.


Jag är så sjukt trött idag! Men ska försöka ge mig ut på en långpromenad med hunden snart.



Pissoskit!

Här går jag och är tjurig för att jag inte käkat nån kanelbulle idag. Så går bilfan sönder. Då kan man snacka om tjurig på riktigt! Eller sönder o sönder, punka. Men det räcker! Jag fick köra ner bilen till macken och lämna den där tills imon. När jag gått 100meter öppnar sig himlen. Så ja man kan väl säga att jag fick mitt konditionspass idag ändå, i ösregn.

Håll alla tummar för att punkat går o fixa och för att lagningen håller tills jag byter till vinterdäck!

Valet är gjort.

Jag tog disken idag, så får det bli gymmet imon en snabbis efter jobbet, innan jag ska hämta världens gulligaste kusiner på dagis och i skolan :) Nu sitter jag och njuter av bakad potatis med hemmagjord röra, GOTT äre! samtidigt som jag kollar på repriserna av veckans idolavsnitt. Go Erik!

Hej Höstrusk!

Denhär helgen blev inte alls vad jag trodde när jag slutade jobba i fredags. Påväg ut från jobbet möter jag Anders som bjuder med mig på bubbelbadande i simhallen, en lysande avslutning på jobbveckan tänkte jag. Det tänkte inte min bil. Poxen tjurade ihop totalt och vägrade starta, vilket resulterade i att jag missade bubblandet. Efter lite envishet så startade den iaf. Så jag är inte helt förstörd. Fredagkvällen slutade sen med pizza från "En italienare & en grek", lite  2½män, och sen en massa tjöt och youtube-klipp med gänget :)

Vaknade av ett sms igår morse. "Ska vi åka till Ullared?" från mamma. Självklart! Jag tackar aldrig nej till en utflykt! Så det vara bara att hoppa ur sängen och stressa in i duschen. Men vi var inte ensamma om den idén igår. Det var helt sjukt med folk! Så jag var inte hemma förrän 20.30 ungefär. Lite fattigare, men två jackor och lite annat rikare :)

Nu ligger jag i soffan och överväger om jag ska ta tag i mitt diskberg, eller om jag ska åka till gymmet. Helst vill jag bara ligga kvar i soffan till 16 då jag ska upp till Brinell på nån Oriflame tjohejs som Sofie skulle ha.

Höstmys:)

autumn leaves

Tack vare Johan fick jag ett litet bloggsug såhär på torsdagskvällen, så ni som faktiskt tycker det är roligt att läsa min blogg får tacka honom för att det kommer ett inlägg såhär helt plötsligt. :P

Oh, jag måste bara berätta. Jag spelade bowling i måndags! För första gången på hur länge som helst! Jag fick hoppa in och spela korpen med mammas jobb, så det var ju på blodigt allvar, nästan. Självklart spelade jag som en kratta, men hur kul va de inte o spela igen då?! Gud vad jag saknar bowlingen just nu! Jag är så sjukt sugen på att gå ner och spela igen. Får bli en ölbowling snart. Och så vill jag gärna gå ner och testa om jag fortfarande kan spela med min boll eller om fingrarna har krympt/växt så jag måste borra om den. Det hade varit riktigt kul om jobbet hade fått ihop ett korplag. Då hade jag utan tvekan joinat det. :)

Iallafall, nu ligger jag som en klubbad säl i soffan, framför Idol. Jag har precis smällt i mig en hel skål med fruktsallad och vaniljsås tillsammans med en värmande kopp té, och lyssnat på regnet som smattrat mot rutan. Höstmysigt, eller hur?

Jag älskar verkligen hösten! Men jag kan inte hjälpa att jag redan längtar nåt sjukt mycket till jul. Julen är ändå den allra bästa tiden på året. <3 Jag har tillochmed köpt årets första julklapp! Finns inget roligare! :)




RSS 2.0