shh..

Jag är helt väck.
Jag vill gå och lägga mig och sova tills imon.
Jag trotsar mina tankar.
Jag ska promenera till stan.
Jag och Sofie ska utsätta oss för de omtalade UV-strålarna.
Jag gillart!

Jag får förresten inte köksbordet förrän imon. Har ingen tillräckligt stor bil för att hämta dem, och pappa Bergström är tydligen ute och far tills sena kvällen. Men imorgon! :)

Fint herrbesök

Spontanbesök är alltid trevligt! Ikväll ringde min vän Anton och sa att han stod utanför min lägenhet och undrade om han kunde komma upp en sväng. självklart! vi slog ihjäl sisådär två timmar framför tvn och började drömma om livet som reseledare. Anton fick uppdraget att laga min dator också, winamp har ju inte fungerat sen festen. Men nu fungerar allt som det ska igen!

Vi började prata lite om helgen också. Eftersom våra ölbowling planer gick i kras då hela bowlinghallen va uppbokad har vi börjat leta alternativ. Anton tyckte att vi skulle köra ölbowling på mitt (min lillebrors) WII istället. Vi får väl se om jag kan övertala broder att få låna det, igen. Annars har vi ju alternativen, ölbowling i Jönköping, förkrök hos mig eller Anton sedan vidare till hotellet/bryggeriet, utgång i Jönköping osv osv. Anton är full av ideér.. hahah.

Nu ska jag faktiskt nana kudden. Jag hade bestämt mig för att hålla mig vaken ända till klockan 12 ikväll, eftersom jag har sovmorgon imorgon och börjar inte förrän 9. Men jag känner att det är rätt kört nu, slocknar vilken sekund som helst. Och jag måste ju vara pigg imorgon, då ska köksbordet komma hem och monteras! ÄNTLIGEN!

btw. vad sägs om en bartender utbildning? jag är sugen!

Keep up the good work

Sådär, då har jag powernapat en halvtimme efter jobbet på ICA (7-11), tagit en dusch och slängt i mig lite smarriga pannkakor med drottningbärssylt. Nu ska jag alldeles strax kila vidare till jobb nummer två för dagen. Ni finner mig i bokhandeln mellan 14-18 om ni inte har nåt vettigare för er.

så meningsfullt inlägg att jag nästan blir tårögd, haha.

Pyjamasparty

Sedan igår klockan 19 ungefär är det pyjamasparty i min lya. Madrassen är utdragen till vardagsrummet så att jag kan äta, datanörda och kolla på tv på precis samma ställe hela veckan. Det enda jag måste resa mig för är att uträtta de så fint kallade behoven. Ja okej, det är väl överdrivet att kalla det pyjamasPARTY när jag bara slappar. Men jag känner att det är precis vad jag behöver för att ta mig igenom denhär extremt sega veckan med fyra tidiga mornar och jobb fram till lördag. Dessutom känner jag mig lite snuvig och då får man slappa extra mycket! (Jag vet att Jesper inte riktigt gillar min idé eftersom jag sagt att jag ska ladda inför beach 09', men vi tar det efter denna veckan :P ) Imorgon ska jag faktiskt ha ett litet uppehåll i slappandet och ge mig ut på en långpromenad med Sofie. Så helt körd är jag inte ;)

Veckan ser alltså ut som följer:

Måndag: pyjamasparty med Ema, sen jobb 15-21.15
Tisdag: jobb 7-16, Långpromenad med Sofie, sola
Onsdag: jobb 7-11 och 14-18.15 - pyjamasparty
Torsdag: jobb 9-16 - pyjamasparty
Fredag: jobb 7-16 - pyjamasparty
Lördag: jobb 7-14 sen ska jag städa ur min lägenhet och ev. tvätta (om det finns nån tid). På kvällen blir det ölbowling med gänget och sedan vidare till hotellet eller bryggeriet.
Söndag: vågar jag skriva pyjamasparty?

Ska även klämma in en liten dejt med Nina under veckan, men annars handlar det som sagt mest om jobb och pyjamasparty. Nästa vecka ska jag ta tag i mitt liv, nya träningsskor ska inhandlas och gymkortet ska införskaffas! Beach 2009 here I come! haha


Sydd: Jag behöver ju honom för pengarna! Utan Tedenby inga pengar, utan pengar inget Thailand. hahah! Du måste lära dig hur man ska tänka för att lyckas här i livet little sis! ;)

Fidde: Som sagt, det här handlar om pengar, inte tänder. :P Jag kommer snart och hälsar på förresten. Men hoppas att du hinner komma hem innan jag hinner hälsa på! om du fattar hur jag tänker :)

Man tager vad man haver

och i dethär fallet var det 4 dagar gammal tacos. Men det gick att äta det också. Däremot har jag kommit fram till att jag måste tänka lite mer på vad jag handlar. I lördags morse tyckte jag att jag var riktigt smart som gick ut och slängde soporna, eftersom jag inte skulle komma hem förän igår kväll, och jag inte gärna vill ha den luktande sittandes i lägenheten när jag kom hem. Mycket välplanerat! Vad jag däremot inte tänkt på är att man inte äter upp en hel brödlimpa ensam innan utgångsdatum passerat. Igårkväll hittade jag en möglig sådan här i skåpet. uuuh, vidrigt! Så, i fortsättningen ska jag bara köpa små brödlimpor! svår slutsats.

Nu är det snart dags för veckans första jobb, idag blir det kvällspass mellan 15-21.15. jag orkar inte! vart tog min helg vägen liksom?! Sen fortsätter det med jobb fram till lördag, phu. Men på lördag blir det ölbowling med gänget så nu har jag nåt att se framemot! :)

Har jag förresten sagt att jag ska gifta mig med Mattias Tedenby så att jag och min syster kan åka till Thailand? En liten parentes bara, haha!

Uppdatering från skogen

Jag är fortfarande kvar hemma hos mami. Inte så konstigt eftersom vi alldeles nyss kom hem från A6 och frågan som poppar upp i bilen är, äter du med oss? Då säger man inte nej! Särskilt inte när det vankas köttgryta och ris.. mumsfilibabba! Mammas inköp har mest bestått av prylar till Mitzi, nu är det mindre än två veckor till sötnosen kommer hem. Vilken TUR att jag är ledig den helgen, än så länge! Mina inköp har istället varit en svart hylla till badrummet, som jag kan behöva lite hjälp med att få upp. Någon som känner sig träffad? Och lite mat, typ billiga konserver på ÖB. när blev inköpen så ruggigt tråkiga?

Medans jag ändå är igång vill jag slå ett slag för att IKEA borde omorganisera sin köpprocess till självscanning a la Coop. Vad är vitsen med att lasta vagnen full med varor för att sedan behöva lasta upp dem på en pytteliten bänk när man ska scanna dem?! Vad är smidigheten med det?

Ikväll ska Ema och jag ha S club-kväll! Nostalgiiii!!!! :) Men nu ska jag lära mig att göra köttgryta!


peace.

Elva månader till julafton

Redo att gå till jobbet, alldeles för tidigt och jag är alldeles för trött. Jag tror jag behöver ta till någon form av skönhetsknep för jag ser verkligen alltid trött ut. I allafall fram till klockan 15 ungefär. och det håller verkligen inte. Innan gjorde sminket susen men nu hjälper inte ens det längre, haha. Så, nån som har nåt knep?

Sen var det en annan liten tanke som slog mig när jag satt och tittade på Teletubbies för en stund sen. Varför säger de alltid hejdå typ fyra gånger i det barnprogrammet? Hejdå är väl ändå ett utav de ord som barn lär sig först och knappast något de behöver öva på? Nej, där är det något som inte stämmer.

I eftermiddag åker jag till pappa direkt när jag slutat för att äta lite middag och kolla på hockeyn. idag ska vi ju krossa frölunda :P Sen hoppas jag på att jag hinner följa med mami och bror och köpa grejer till Mitzi nån gång under helgen. Nu är det bara två veckor tills de får hem henne! Jag ska försöka få tag på en bild och slänga upp snart, hon är såå söt!

peace out.

En fin tanke



"It's better to have loved and lost, than never loved at all"


Jag måste bara länka till en blogg som verkligen berör och som ni bara måste titta till.
Singelpappan gjorde nyligen även en intervju med Aftonbladet där man får läsa lite mer om hans histora, läs den här.

Årets första lönehelg

Det märktes klart och tydligt att folk har fått lön idag. Det var riktigt bra me folk i bokhandeln och jag hade mycket att göra hela tiden, i princip. Dessutom har jag fått många positiva besked idag. Bland annat att jag kommer jobba järnet under bokrean, och det kommer att bli så sjukligt kul! Bara typ fem veckor kvar..

Sen fick jag två biobiljetter till filmen "I taket lyser stjärnorna" som har premiär i slutet av januari, 30:e eller 31:a. Inte illa alls! En rolig överraskning och eftersom boken är riktigt bra så har jag höga förväntningar på denhär filmen! Ska bara välja ut min biopartner först ;)

Dagen har hållt sig precis så bra som det kändes att den skulle bli i morse, det är bara EN liten sak som jag funderar lite på idag.. alla andra dagar också iofs. sommarn. hur fasen ska jag göra med jobben i sommar?!?!!? Det är då det är svårast att kombinera två olika jobb. speciellt när de behöver mig hela sommarn, men olika mkt olika perioder. dags att börja puzzla! den 8-11 juli ska jag iaf vara ledig ;)

Nu ska jag börja min myskväll med rester a la tacos & kladdkaka och let's dance, vissa har ju inte slutat sin jobbvecka ännu. Imorgon blir det 7-14 på ICA, det kommer att bli helt galet mkt folk nu när lönen är här. rädda mig, någon?


peace.

Are we human, or are we dancers?

Grymt bra "Top 10 at 10" lista idag på MTV! Bland annat "Are we human- The killers", "My escape-Sonic Syndicate", och "Man must die-Johnossi". Lyssna på dem om ni inte hört dem, lyysande!

Nu börjar det snart bli dags att sätta sig i bilen. Jag ska åka ut till lilla Forserum och hämta min kära mor på jobbet för att sedan skjutsa henne upp till Nässjö. Idag ska hon hämta hem nya bilen :) fatta att det har tagit över en månad sen avåkningen med hondan. värdelösa försäkringsbolag. Det är iallafall en riktig liten pärla. Jag hoppas på en långresa i lilla Skodan snart, typ Ullared, eller Hem&hobby i Hjo eller nån liknande utflykt. Tror jag ska släppa förslaget redan idag! Idag är jag på lysande humör förresten. Mest tack vare listan på MTV, man blir glad av bra musik och nu finns det inget som kan förstöra denna dagen!

I eftermiddag blir det lite jobb, 4 timmar är lite lagom en fredag, oturligt nog jobbar jag imorgon också så det blir en lugn kväll. suck, det är bara att tagga för jag räknar med folkstormning imon på ICA, nu när lönen kommit för de flesta.

jaja nu kilar jag. peace!

Hon som hade lite tid över

Dagens tanke på jobbet var något i stil med dethär.

"Nöj dig aldrig, men sök inte heller perfektion, då kommer du att gå miste om mycket vackert."
En mer utförlig förklaring kan göras om så önskas.

Ja jag vet, jag har alldeles för mkt going on där inne. Men jag ska säga er att det spelar ingen roll hur mycket jag har att göra på jobbet, det finns alltid något att klura på. Det kan vara något en kund slängt ur sig, en rörelse en person gör, en fras ur en konversation, en låttext osv osv. Jag slår vad om att jag inte är den enda, eller?


Dagens nummer 2:

"I've never been perfect, but neither have you" Leave out all the rest - Linkin Park

Förresten. Ikväll har jag och Sofie myst i soffan med tacos och hemlagad kladdkaka, vilket är vår specialitet. När vi gick på högstadiet lagade vi alltid kladdkaka, varenda gång vi träffades. Dock så har vi aldrig lyckats få den så kladdig som vi idag, well done! Vi planerade lite till sommarn, dvs. Hultsfred 09! och ev. någon annan liten tur :)


Foggy thursday

Någon mer än jag som känner för att söka nytt jobb när man ser dethär?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4233450.ab

Känner på mig att det ligger en lönelapp och väntar på mig på jobbet idag, håll tummarna för att det ser riktigt bra ut! Jag är så fruktansvärt shoppingsugen just nu! Funderar på att ta en shoppingtur till Göteborg någon dag framöver när man är ledig. Sound's like a plan, right? ;)

Btw. The killers kommer till hultsfred! nu kommer det förhoppningsvis bli lättare att få med Emma! haha!


Dags att borsta tänderna.

Peace.

090121

Gomorron !

Ja, det är faktiskt så att jag fått sovmorgon idag! Underbart. Jag börjar inte jobba förrän kl.13, och denhär sovmorgonen var så fruktansvärt nödvändig just nu! Jag har haft lite svårt att förstå varifrån tröttheten kommer, men det räcker att titta ut genom fönstret så förstår man. När ska det här landet få se lite sol igen? Jag är så fruktansvärt glad över att få ha lite varierat schema, de senaste två dagarna har jag inte fått en gnutta dagsljus.

Förresten, det är en dag närmre löning idag! ;)



I've got to think twice

Varför blir det alltid så att jag aldrig tycks ha något att skriva när jag sätter mig här, när huvudet är fullt av både det ena och det andra resterande tid av dygnet? I vilket fall som helst så ringde min kära mor innan och undrade vad som hade hänt med mig. "Vad är det för galenskaper du vill ge dig in på?"  och nej hon läser inte min blogg, däremot är hon en aktiv msnanvändare. Jag kom fram till att jag ska lugna ner mig lite grann, för tillfället, och ta en resa nånstans lite närmre sommaren. Få komma bort från vardagen, slappna av, leva, och när man kommer hem är solen och värmen på gång även i dethär landet. Visst låter det härligt! Vem följer med? :)

Ikväll har jag varit lite nostalgisk och tänkt tillbaka på många fina minnen. Mest med tanke på alla bilder som har gåtts igenom av mig och Ema. Det är helt sjukt vad glad man kan bli av att tänka tillbaka på när man var yngre. Man måste verkligen ta vara på tiden, för den går alldeles för fort!

De som känner mig vet att jag är en stor tänkare, och något jag tänkt väldigt mycket på under väldigt många år är vad som är viktigast i livet, ord eller handling.
Jag kan inte bestämma mig för vad som är viktigast. Att uttrycka i ord hur mycket man älskar någon, eller att göra det i handling. När man får orden så saknar man handlingen, och när man får handlingen så tror man att man bli utnyttjad. Och när man ställer sig frågan så blir man osäker och vågar inte ta emot  varken ord eller handling, vilket leder till att man stöter bort sin kärlek. stämmer det här eller tänker jag i helt konstiga banor? Det handlar även om ilska och sorg, lycka och rädsla. Att visa sin ilska genom handling kan bli farligt, men vad händer om man inte får känna sorg genom tårar.

Bara en liten tanke hos en stor tänkare.

Jag är trött på att bara va

Jag vill göra något riktigt galet, ta ett steg ut i det okända, testa gränser, springa naked mile, hoppa från ett flygplan, binda för ögonen och boka en flygstol någonstans, köra motorcykel genom europa, simma bland hajar, packa allt jag äger och flytta till en annan världsdel, GÅ PÅ LINA, OPERERA BRÖSTEN, LÄGGA MIG PÅ MOTORVÄGEN, ja va fan ni fattar! Och ja, jag förstår också att ni kanske blir aningens oroliga för mig nu. Men jag vill bara bryta det vardagliga mönstret. Göra något nytt!

Nu ska jag ringa till Ema, mysa med henne hela kvällen och berätta för henne om mina planer för framtiden.



att vräka ur sig allt

Tänk om man bara kunde vara sådär ruggigt ärlig och bre ut alla de tankar som finns inne i mitt huvud just nu.  Hur mycket skulle det förstöra relationer? Hur mkt skulle jag kunna vinna på det?

som vanligt funderar jag på vad som skulle hända OM jag gjorde det jag tänker på. Vilket alltså leder till mer tankar. Kan någon stänga av min jävla hjärna fem minuter så jag kan få lite lugn och ro!!!

RSS 2.0