Man tager vad man haver

och i dethär fallet var det 4 dagar gammal tacos. Men det gick att äta det också. Däremot har jag kommit fram till att jag måste tänka lite mer på vad jag handlar. I lördags morse tyckte jag att jag var riktigt smart som gick ut och slängde soporna, eftersom jag inte skulle komma hem förän igår kväll, och jag inte gärna vill ha den luktande sittandes i lägenheten när jag kom hem. Mycket välplanerat! Vad jag däremot inte tänkt på är att man inte äter upp en hel brödlimpa ensam innan utgångsdatum passerat. Igårkväll hittade jag en möglig sådan här i skåpet. uuuh, vidrigt! Så, i fortsättningen ska jag bara köpa små brödlimpor! svår slutsats.

Nu är det snart dags för veckans första jobb, idag blir det kvällspass mellan 15-21.15. jag orkar inte! vart tog min helg vägen liksom?! Sen fortsätter det med jobb fram till lördag, phu. Men på lördag blir det ölbowling med gänget så nu har jag nåt att se framemot! :)

Har jag förresten sagt att jag ska gifta mig med Mattias Tedenby så att jag och min syster kan åka till Thailand? En liten parentes bara, haha!

Kommentarer
Postat av: sydd

vad har han med din och din systers Thailandsresa att göra? :P

2009-01-26 @ 15:01:29
Postat av: Fidde

Han är ju ful som stryk. Inte en tand i munnen ju :P

2009-01-26 @ 15:14:32
URL: http://fiddelino.blogg.se/
Postat av: Syster

Det är bra syrran.... o om han har tänder eller inte har ingen betydelse alls. det finns lösa att köpa:-)

2009-01-26 @ 17:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0