svampbob fyrkant på norska är ingen hit!

Nu är dom och rör runt i min traditionella jul! Men jag tror att det är dags för mig att växa upp lite, och släppa liite på traditionerna. Och det har jag ju iofs redan gjort eftersom jag börjar fira jul redan nu, med pepparkakor och julmust :) och jag har dessutom precis avnjutit en tallrik risgrynsgröt. julkänsla!

Om nån timme åker jag till huskvarna för hockeykväll med papi o syster. Papi ska dessutom få sin julklapp. julkänsla sa vi va? Som jag faktiskt kan avslöja nu, eftersom det bara är några timmar kvar. Jag och mina systrar ska bjuda papi på Status Quo i Kinnarps den 5:e december. Jag och min ena syster ska dessutom sällskapa honom på detta event. Jag trodde inte jag visste vilka Status Quo var, men Fidde sa att det gjorde jag visst det. det gör tydligen alla.

Ema och jag tog en extra sväng i Korsberga idag för att spana lite på Ronny & Ragges korvmojj. Vi har dessutom beslutat oss för att äta på Brittas restaurang någon dag framöver. Vi har dessutom bestämt att nästa gång det kommer snö ska vi ha införskaffat oss pulkor, och tummat, 2 gånger, på att vi nästa sommar ska paddla kajak till en ö, ha grillkväll, tälta, bada vid klipporna, och sedan paddla hem dagen därpå, detta tillsammans med massa härligt folk! visst låter det härligt?!


Veeeem, bor i en ananas ut i det blå?

Kommentarer
Postat av: fiddelino

Mm, Vitlöks-Ema har lovat att jag får följa med o paddla! : )

2008-11-03 @ 22:34:30
URL: http://fiddelino.blogg.se/
Postat av: Sudd

Haha du jag ska säga dig att Bert, dubbat till norska är inte heller någon hit ;D



o förresten vill jag följa med o paddla ;)

2008-11-04 @ 19:04:07
Postat av: Ema

Åååh pulka. Åååh paddla. Åååh du är bäst :)

2008-11-10 @ 14:38:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0