med solen i ögonen

Oh Good Lord vilket OTH avsnitt jag just såg! Äntligen har säsongen satt igång i USA igen! Jag har väntat i månader på detta, och nu är det riktigt spännande. Det värsta av det värsta kan vara på väg att ske.

Idag har det varit en underbar dag! När jag steg upp vid 6 imorse var det redan ljust, jag behövde inte ens tända lamporna! Traskade glatt till jobbet och jobbade så snabbt jag kunde för att kunna sluta lite tidigare och komma ut i solen. Vid 15.20 stämplade jag ut och traskade sedan runt på stan ett tag och njöt av att ha solen i ögonen. Wonderful! Solen ska stanna kvar hela helgen verkar det som! Men imorgon och på fredag ska det vara lite kyligare, bara ett par plusgrader. Lördag blir bättre, hela 7-8 plus kan det bli!

Himla attans att jag glömde köpa en bakad potatis idag, nu måste jag tänka om ang. morgondagens lunch. Hmm, vi får väl se vad jag ska hitta på. Har ju gott om tid imorgon iaf, börjar ju inte förän 14. Så skön dag! Kanske kan bli äppelfalu i ugn med pasta. jepp, jag tror det blir det! gott! (tror jag, nytt recept som ska provas). :P

Imorgon äre hockey igen! Semifinal 1 HV spelar på hemmaplan och de måste tusan vinna! Gött att matchen visas på kanal 9! värre blir det på lördag, men jag är nog inte ens hemma då. Får lyssna på radion i bilen påväg från Gislaved.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0